Seniori uvjerljivi protiv Vladislavaca, ovaj tjedan dupli program

Novu pobjedu upisali su naši seniori u završnici sezone.

DRUGA LIGA ISTOK, 21.KOLO:

Belišće-Vladislavci 95:62 (28:15, 26:15, 27:13, 14:19)

(Mikulić 20, Soldo 19)

Bez većih problema naši su seniori odradili utakmicu protiv Vladislavaca, posljednje plasirane ekipe u ligi. Već nakon prve četvrtine imala je naša momčad +13, a do poluvremena +24 i stvari su bile jasne. Angažiranom i brzom igrom u prvih dvadeset minuta naši su igrači pokazali maksimalnu ozbiljnost i tako brzo riješili sva pitanja koja su se možda pojavila po pitanju pobjednika ovog susreta.

U nastavku utakmice priliku su dobili svi igrači sa klupe, a na kraju su se u strijelce upisali svi osim Matea Papića i Kristijana Pregleja, koji nije ni ulazio u igru.

Pred našom ekipom su do kraja sezone još dvije utakmice, obje zaostale. Prva je na redu već u srijedu, kada u našu dvoranu dolazi ekipa Vinkovaca, koja u posljednje vrijeme bilježi vrlo dobre rezultate i sigurno je da će biti potrebno opet ući maksimalno angažirano od početka, kako bi se pitanje pobjednika što prije riješilo. Nakon toga, za kraj sezone ekipu čeka gostovanje u Županji, u nedjelju od 19 sati.

Belišće-Vinkovci, SRIJEDA 20:00

Županja-Belišće, NEDJELJA 19:00

Subotnju utakmicu po pitanju poena obilježili su Nikola Mikulić, koji je ubacio 20 poena, dok je Marko Soldo dodao 19.

Uranjek 3, Greganović 17, Vrbanić 6, Kovačević 2, Mikulić 20, Mamić 4, Vincetić 4, Preglej, Đolić 10, Soldo 19, Blažević 10, Papić.