Uvjerljiv završetak prvog dijela

Preglej01
Kristijan Preglej – kapetan i najbolji igrač Belišća cijeli prvi dio sezone odigrao kapetanski.

Vrlo uvjerljivo košarkaši Belišća završili su prvi dio sezone. Pobjedom u Osijeku protiv ekipe Vrijednosnice Osijek zasjeli su na drugo mjesto na tablici zbog utakmice manje ekipe Vukovara i sa 5 pobjeda u nizu potvrdili vrlo dobru formu.
Utakmica u Osijeku bila je lakši trening za igrače trenera Katalenića. Mlađi brat prvoligaša Darde nije se mogao nositi sa iskusnijom ekipom Belišća i samo je bilo pitanje sa kojom će razlikom Belišće pobijediti. Belišćani su od samog početka nametnuli svoj ritam, a veliku prednost ostvarili su brzim kontrama i igrom pod koševima gdje domaćin nije imao riješenja za centre Belišća, što je na kraju bio prevelik deficit za mladu ekipu iz Darde, a u tom periodu Belišćane su predvodili Preglej i Vidaković. 
Drugo poluvrijeme gledali smo istu sliku kao i u prvom. Dominaciju Belišća i pokušaje domaće ekipe da zaprijeti rezultatski, ali bez puno uspjeha, tek u nekim trenucima bili su na desetak razlike, ali više od toga nije bilo moguće protiv raspoložene ekipe Belišća.

Kod Belišća najviše poena postigli su Kristijan Preglej 30 te Goran Vidaković 25, dok je domaćina prevodio Turalija sa 22 poena.

Belišćanima sada slijedi prvenstvena pauza do 11.01., kada u 12. kolu gostuju kod prvoplasirane ekipe Borova.

Vrijednosnice Osijek – Belišće 76:97 (18:31, 24:23, 17:23, 17:20 )

Vrijednosnice OS: Kujundžić 13, Jovanović 3, Šarac 2, Boras 13, Buljubašić 7, Vincetić 3, Radetić, Žulj, Turalija 22.
Belišće: N.Gradinjan, Lipovac 10, Čamagajevac 8, Vidaković 25, Blažević 6, Markota 2, Ikić 1, Preglej 30, Vezmarović 6, Dogan 5, Soldo, T.Gradinjan 4.

PODIJELI S PRIJATELJIMA

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on skype
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Više VIJESTI