Škola košarke

skolakos4Izgleda da je timska večera za članove klubova KK „Belišće“ i KK „Valpovo“ godišta 2005/06 koja se održala dana 20.11.2015. godine (petak) u 18:30 sati u restoranu „Fontana“ u Belišću urodila plodom…

Naime, dobro raspoloženje, ugodna i opuštena atmosfera sa druženja se preslikala i na nedjeljnu utakmicu u Osijeku protiv K. A. „Hrvatski sokol“ odigrana u dvorani Elektrotehničke i prometne škole u 14,00 sati.

Zajednička ekipa dvaju klubova je nastupila u slijedećem sastavu: Jan Lukačević (kapetan), Marino Petranović (dokapetan), Leon Lončar, Niko Uranjek, Fran Babić, Luka Šimić, Fran Ivanković, Marino Marjanović, Mladen Vicić, Tin Lončar.

skolakos3Utakmica se igrala na standardnim koševima visine 3,05 m, sa manjom loptom prilagođenom ovom uzrastu, dok je rezultat utakmice bio u drugom planu (utakmica odigrana bez vođenja semafora). Momci su, unatoč brojnim izostancima starijih suigrača, vrlo dobrom igrom opravdali očekivanja svojih trenera Vlade Čamagajevca i Gorana Šimića. Sam susret je okarakteriziralo puno dinamike, zalaganja i borbenosti naših momaka te je zaključak oba trenera da je evidentan njihov napredak kako u razvoju košarkaških vještina tako i u razumijevanju košarke kao igre.

Bravo momci! „Tko je najbolji? BELIŠĆE i VALPOVO!“

PODIJELI S PRIJATELJIMA

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Više VIJESTI