3×3 turnir privukao 100 igrača i 25 ekipa

Subota, 31.08.2019. je bila rezervirana za 3×3 turnir na centru u Belišću, pod medijskim pokroviteljstvom našeg portala.

Organizatorima je i ove godine vrijeme išlo na ruku pa je turnir upriličen u centru Belišća, na atraktivnoj podlozi.

Prvi dio turnira se odvijao u jutarnjim satima i to za one najmlađe, dok su u popodnevnim i večernjim satima na teren izašli mlađi kadeti, kadeti i seniori. Turnir je kao i svake godine do sada otvorio dogradonačelnik Domagoj Varžić, a nakon uvodne riječi i službenog otvorenja, na teren su izašli dečki rođeni 2012.,2013.i 2014.godišta, koji su odigrali međusobne utakmice, na oduševljenje svojih roditelja i trenera. Kao nagrade, organizator im je pripremio medalje i majice.

Uslijedile su nakon toga kategorije 2010./2011.te 2007./2008./2009. U kojima je bilo sve ukupno 8 ekipa, a pobjedu je odnijela ekipa Teletabisa iz Osijeka. Sa ovom kategorijom završen je prvi dio turnira.

Od 16 sati ne teren su izašli igrači rođeni 2005./2006.godišta, točnije 5 ekipa. Nakon deset odigranih utakmica, pobjedu je odnijela ekipa Tratinčice iz Osijeka.

Kategorija 2003./2004.je bila popunjena sa 3 ekipe, a nakon tri odigrane međusobne utakmice, pobjednik je bila ekipa Greška na grešku u sastavu Erik Weber, Jerko Leko i Petar Mikolčević.

Večernji termin je bio rezerviran za najbrojniju kategoriju, onu seniorsku, koja je imala 8 ekipa, podijeljenih u dvije skupine. Nakon utakmica po skupinama, uslijedila su polufinala Pokemon majstori-Goodfellas te Budućnost 142 GTI-Cirkus Coloradu, a u finale su se plasirale dvije najjače ekipe na turniru, Pokemon majstora (M.Soldo, L.Šarić, D.Đolić, D.Cerjak)  i Budućnost 142 GTI (H.Čamagajevac, K.Preglej, G.Vidaković, J.Boras). Nakon neizvjesnih 10 minuta utakmice rezultat je bio 13:13 i otišlo se u produžetak, u kojem su Pokemoni prvi došlo do 2 poena i zasluženo slavili. Treće mjesto je pripalo ekipi Cirkus Colorado. Seniori su podijelili nagrade za 1.mjesto 2000 kn, 2. Mjesto 1000 kn i 3. Mjesto 500 kn.

Seniori, konačni plasman:

1.Pokemon majstori (M.Soldo, L.Šarić, D.Đolić, D.Cerjak)

2.Budućnost 142 GTI (H.Čamagajevac, K.Preglej, G.Vidaković, J.Boras)

3.Cirkus Colorado (Filip Petersdorfer, Nikola Maravić, Jurica Kaptalan, Bruno Funtak)

Glavnim organizatorima Goranu Vidakoviću i Slavku Milekiću, veliku organizacijsku podršku dali su dečki iz Udruge Karašicka Republika pa su oni uz Grad Belišće i Košarkaški klub Belišće ponijeli najveći teret same organizacije. Sve ovo ne bi bilo moguće bez velikog broja sponzora koji su se i ove godine istakli sa velikim angažmanom i organizatori im se ovim putem još jednom zahvaljuju.

Sve ovo ne bi bilo ovako dobro organizirano i odrađeno da nije bilo sponzora, koji su se i ove godine iskazali. Grad Belišće, KK Belišće, Allianz, TEO Belišće, Plejada, Hidrobel, Kombel, Lions klub Belišće-Valpovo, Restoran Fontana, Sportski KOD, DRAFT Valpovo, CNC Metal, Savjet mladih OBŽ, Turistička zajednica grada Belišća, uz medijske pokrovitelje Gradski radio Belišće, Hrvatski radio Valpovština i portal Sportski kod.

PODIJELI S PRIJATELJIMA

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Više VIJESTI