Osječki sokol-Belišće 83:60

OSJEČKI SOKOL-BELIŠĆE 83:60 (13:13,23:15,29:15,18:17)

Drugi poraz za redom upisali su crveni u jučerašnjoj utakmici. Domaća ekipa uvjerljivo je slavila u mini derbiju i tako još dodatno zakomplicirala borbu za vrh tablice.
Crveni su dobro krenuli u utakmicu, kontroliranom igrom nisu dozvolili domaćinu da se razmaše i rezultat toga je neriješena prva četvrtina. Druga četvrtina počela je nekim čudnim sudačkim kriterijem, bez nekog očitog navlačenja na ovu ili onu stranu, ali neki očiti prekršaji nisu dosuđeni za obje ekipe, a kulminacija svega bila je tehnička greška našem treneru nakon prigovora. Dojma smo sada nakon svega, da se sudačka dvojka u tom trenutku počela gubiti, da bi tri minute nakon toga sudac Pencinger dosudio treneru Kataleniću drugu tehničku, a samim time i isključujuću, što je dodatno podiglo nervozu, u inače izuzetno mirnoj utakmici. Sasvim nepotrebno suci su sebe gurnuli u prvi plan, a da stvar bude gora njihovo je prepotentno i bahato ponašanje ispod svake razine. Kao da isključenje trenera Katalenića nije bilo dovoljno pa je i Marko Mikulić dobio tehničku grešku zbog prigovora i bilo je jasno da stvari neće dobro završiti. Serijom slobodnih bacanja domaća je ekipa otišla na sedam koševa prednosti i bilo je sasvim upitno u kakvom će stanju naša ekipa nastaviti drugo poluvrijeme.
Upravo tako je i bilo. Nervoza je učinila svoje, dekoncentracija u obrani, premalo ideja u napadu i domaćin je treći period dobio sa 14 razlike i vrlo brzo pitanje pobjednika bilo je riješeno. Probao je pomoćni trener Nikšić na sve načine razbuditi ekipu, ali bezuspješno i bilo je samo pitanje kolika će razlika biti u korist domaćina. Ona se na kraju zaustavila na +23 za osječane.
Najviše poena kod crvenih postigli su Marko Mikulić 13, Damjan Blažević 11 i Goran Vidaković 10, a kod domaćih Došen 22 i Gamma 19.
Slijedeću utakmicu naša ekipa odigrati će u Belišću u subotu, protiv ekipe Županje.

OSJEČKI SOKOL: Došen 22, Lovretić 2, Jakić 15, Kovač 4, Gamma 19, Ostojić 7, Šarić 8, Raič, Zgonjanin, Budalić 1, Zrno, Fančović 5
BELIŠĆE: Petovari, Z.Blažević, N.Gradinjan 9, Funtak, Vidaković 10, D.Blažević 11, Markota 6, Mikulić 13, Nađ, Ljutak 6, T.Gradinjan 1, Cerjak 4.

PODIJELI S PRIJATELJIMA

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Više VIJESTI