POŽEGA IZNENADILA CRVENE

Belišće-Požega 80:82(19:27,26:17,19:25,16:13)

BELIŠĆE: Cerjak 8, Gradinjan 7, Soldo 4, Markota 6, Branković, Blažević 17, Preglej 15, Đolić 6, Šarić, Funtak 3, Mikulić 14

POŽEGA: Musil-Todorović, Herceg 7, Bagarić 17, Benić 12, Ereiz 3, Novak 8, Čeliković 2, Bušić 18, Abramović 15, Pudić

Naša je ekipa iznenađujuće poražena od ekipe Požege, koja je ni kriva ni dužna uzela ponuđeno. Naši su momci odigrali jednu dosta lošu partiju, koja je rezultirala porazom, iako se ne možemo oteti dojmu da su neke sudačke odluke u zadnjim minutama bile dvojbene, no razlog poraza moramo potražiti prije svega u svojoj lošoj igri.
Otvaranje utakmice i nije bilo toliko loše, no kao i u nekim prijašnjim utakmicama, žuta minuta, točnije žute minute koštale su nas vodstva. Serijom od 14:0 prednost naše ekipe u prvoj četvrtini potpuno se istopila. Nekako su naši momci konsolidirali redove do kraja poluvremena i uspjeli vratiti prednost na našu stranu. No, drugo poluvrijeme ponudilo je opet lošu igru u našim redovima, prije svega u obrani i 25 koševa gostiju u trećoj četvrtini dovoljno govori. Iako se niti jedna ekipa nije uspjela značajnije odvojiti, imali smo prednost u zadnjim minutama, i kod rezultata 80:79 za našu ekipu suci su dosudili dvojbenu namjernu grešku za našu ekipu. Gosti su iskoristili jedno slobodono bacanje, a naši momci prosuli šansu u napadu promašenim šutem za tri poena, pa su gosti slobodnim bacanjem otišli na dva razlike. U zadnjem napadu dogodila se još jedna dvojbena odluka, kada je Nino Gradinjan prilikom šuta za tri poena fauliran, no suci nisu tako mislili i dva boda otišla su u Požegu.
Ostaje gorak okus nakon ovog poraza. Prije svega zbog izrazito loše igre naše ekipe, koja nažalost nikako da popravi niti zdravstveni bilten, a niti posjećenost treninzima, što i dovodi do loše igre, no dvojbene sudačke odluke također su kumovale porazu i ostao je dojam da su se suci na ovoj utakmici definitivno pogubili i držali dvostrukog kriterija u nekim situacijama, pogotovo u zadnjim minutama, no da ne svaljujemo krivicu na druge, sami smo si krivi za ovaj poraz.
Pred našom ekipom sada je pauza zbog Kupa Krešimira Čosića, a slijedeću utakmicu naši dečki igraju za dva tjedna u Oriovcu
Zvonimir Blažević s 17 i Kristijan Preglej s 15 poena predvodili su našu ekipu, Marko Mikulić dodao je 14.
Kod gostiju Bušić prvi strijelac s 18, Bagarić je dodao 17.

PODIJELI S PRIJATELJIMA

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Više VIJESTI