Crveni se pobjedom oprostili od domaće publike

Naši su seniori odradili posljednju domaću utakmicu u ovoj sezoni.

DRUGA LIGA ISTOK, 17.KOLO:

Belišće-ŠK Vrijednosnice Osijek 87:65 (22:21, 22:16, 24:15, 19:13)

(Mamić 16, Mikulić 15 / Martinović 22, Tomić 13)

U posljednjoj domaćoj utakmici ove sezone, naši su seniori ostvarili pobjedu, devetu u ovoj sezoni i tako se dodatno približili potvrdi osvajanja 3.mjesta na kraju sezone.

Iako su nastupili bez trojice igrača, kapetana Kristijana Pregleja, Mateja Gerbera, Domagoja Cerjaka i Dominika Greganovića, igrači Maria Koprivnjaka su odradili utakmicu maksimalno ozbiljno, a ponovno veseli da su priliku iskoristili i kadeti koji su i ovoga puta dobili pristojnu minutažu.

Juraj Vrbanić, Luka Šimić i Luka Kovačević su i ovoga puta dobili priliku, iskoristili ju i svojim učincima obilježili utakmicu, koju su njihovi stariji kolege odradili “na mišiće”. Gosti iz Osijeka u prvom su poluvremenu pružili vrlo dobar otpor, a utakmica je definitivno prelomljena na početku drugog poluvremena, kada su naši dečki serijom 10:0 otišli na dvoznamenkastu prednost i tako uplovili u mirne vode.

Do kraja susreta, razlika se dodatno podigla, do konačnih +22, za novu pobjedu naše ekipe.

Mihael Mamić je bio naš najbolji strijelac sa 16 poena, Nikola Mikulić je dodao 14.

U posljednjem kolu, naša ekipa gostuje u Požegi.

BELIŠĆE: Mihael Mamić 16, Nikola Mikulić 15, Ivo Vincetić 12, Erik Weber 12, Luka Šarić 11, David Đolić 8, Juraj Vrbanić 7, Bruno Funtak 4, Luka Šimić, Kristijan Preglej.

PODIJELI S PRIJATELJIMA

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Više VIJESTI