Seniori početak sezone dočekali sa dvije pobjede proteklog tjedna

Sa dvije pripremne utakmice proteklog tjedna, završen je pripremni dio, sezona kreće za vikend.

Za naše seniore u nedjelju kreće sezona u Drugoj ligi Istok. Nakon što su ispali iz Kupa, okrenuli su se finiširanju priprema za početak sezone te su u proteklom tjednu odigrali dvije pripremne utakmice.

U srijedu je u našoj dvorani gostovala ekipa KA Osijek, u jednoj utakmici sa dosta grešaka i na mali broj poena, a naša je ekipa na kraju ostvarila pobjedu.

Jučer, u drugoj provjeri, ostvarena je također pobjeda, protiv drugoligaške ekipe Virka iz Virovitice, koja se natječe u istom rangu na Sjeveru.

Sezonu otvaramo gostujućom utakmicom protiv Borova. Prije početka sezone kratko smo razgovarali sa trenerom Antunom Katalenićem.

“Jučerašnjom utakmicom smo završili taj dio priprema i sada ćemo se kroz treninge u ovom tjednu pokušati što bolje pripremiti za otvaranje sezone, protiv Borova. Ove dvije posljednje utakmice su nam dobro došle da pokušamo još neke taktičke varijante, ali da i sve igrače do kraja uklopimo u sustav koji imamo. Što se tiče tog ispadanja iz Kupa, moram reći da je poraz bio neočekivan i pomalo iznenađujući, no smatram da nije nikakav smak svijeta, uostalom to nam je bila prva utakmica u pripremama i vidjelo se da još nismo uigrani do kraja. Na kraju krajeva, nije nam ni bio cilj tempirati formu za Kup, nego za početak sezone, no htjeli smo taj određeni broj utakmica kroz Kup, iskoristiti kao pripremu za sezonu.

Jučer smo nastupili sa samo osam igrača, s obzirom da su juniori imali svoju prvenstvenu utakmicu, a i nedostajali su Zvonimir Blažević i Marko Soldo pa se osjetio i umor pomalo, zbog kratke rotacije. No, obje utakmice su nam poslužile svrsi, vidjeli smo gdje još možemo biti bolji.”

Kakva je situacija sa Markom Soldom i njegovom ozljedom?

“Marko još uvijek nije do kraja spreman, ima neke još smetnje sa tim prstom, ali nadamo se da će se uskoro pridružiti ekipi na treninzima i utakmicama te da ćemo do kraja spremni dočekati vikend i početak sezone.”

PODIJELI S PRIJATELJIMA

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Više VIJESTI