A2-liga: Pobjeda u 1. kolu

KK Belišće – KK Vrijednosnice Darda 81:74 (19:18, 21:21, 17:16, 24:19)

Domaći su košarkaši ostvarili pobjedu u prvom kolu i to teže od očekivanog. Treba naglasiti da je Belišće ovu utakmicu odigralo bez tri vrlo važna igrača. Naime, zbog ozljede leđa već duže vremena nema Marka Bušića, Marko Soldo je izostao zbog bolesti, a Kristijan Preglej lakše je ozlijeđen i nije bilo potrebe riskirati sa njime. Mladi i borbeni gosti, na kojima će, ako budu imali ovakav pristup u slijedećim susretima, mnogi polomiti zube i ostati bez bodova, držali su neizvjesnost od početka utakmice i sve do samog kraja utakmice nisu dopustili Belišću da se odvoji na veću razliku, da bi u zadnjoj četvrtini domaćin pojačao obranu i sa nekoliko sigurnih šuteva i prodora pod koš ostvario pobjedu. Kod Belišća najviše koševa postigli su Vidaković 22, Čamagajevac 21 i Dogan 14, a kod gostiju Hrkač 26 i Kujundžić 19. Slijedeću utakmicu Belišće gostuje u Požegi.

BELIŠĆE: T. Gradinjan 6, Ivić, Čamagajevac 21 (8 sk, 4 as), Vidaković 22, Peternek 12 (8 sk), Hartman 4, Ikić, Preglej, Vezmarović, Dogan 14, Markota 2.
VRIJEDNOSNICE DARDA: Radetić, Jovanović 2, Šarac 9, Kujundžić 19, Jakić 5, Šarić 9, Hrkač 26, Žulj, Turalija 4.

Link na statistiku utakmice koju je vodila ekipa sa crosarka.com, a mi im dajemo punu podršku i iskreno se nadamo da će to postati tradicija:

http://crosarka.com/utakmica?id=144

PODIJELI S PRIJATELJIMA

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Više VIJESTI