A2: Belišće – Požega 97:69

pozega-belisce04
Goran Vidaković (8) i Toni Gradinjan (4)

Košarkaši Belišća upisali su novu uvjerljivu pobjedu. Ovog puta nastradali su gosti iz Požege, koji su pružili dobar otpor samo u prvoj četvrtini. U drugoj čevrtini domaća momčad prebacuje u višu brzinu i odlijepljuje se na 21 razlike. Gosti iz Požege tek su u tećoj četvrtini uspijeli parirati domaćinu te nisu dozvolili da rezultat već tada bude za njih katastrofalan, no zadnja četvrtina ponudila je opet preslik prvog poluvremena i totalnu dominaciju domaće ekipe, pa su tako svi igrači iz domaćih redova dobili priliku na utakmici. Svakako treba naglasiti da su domaći i ovu utakmicu igrali bez Hrvoja Čamagajevca i kapetana Kristijana Pregleja, a Marko Soldo je igrao tek nekoliko minuta kada je napustio teren zbog ozljede, no širina klupe opet se pokazala presudnom. Domaći su tako ostavili prvog strijelca lige Slavena Soldu na samo 15 poena, Pejnovića bez poena, koji je inače njihov treći strijelac sa 12 poena u prosjeku, što je uvelike pridonijelo lakoj pobjedi. Kod domaćih najviše poena zabili su Boris Hartman i Goran Vidaković, svaki po 24, dok je Marko Mikulić postigao 15 poena, a kod gostiju novi igrač od prošlog kola Nikola Baran 25 i Slaven Soldo 15.

KK Belišće – KK Požega 97:69 (24:19, 34:18, 16:16, 23:10)

KK BELIŠĆE: Gradinjan T., Ikić 4, Soldo, Vidaković 24, Peternek 8, Hartman 24, Mikulić 15, Preglej, Vezmarović 2, Bušić 8, Dogan 9, Markota 3.

KK POŽEGA: Musil-Todorović, Pejnović, Alerić T., Rich 2, Milevoj 8, Androić 2, Bušić 3, Štivičić, Baran 25, Abramolić 14, Soldo 15, Jurićević.

 

Foto: D. Mirković/PIXSELL (www.034portal.hr)

PODIJELI S PRIJATELJIMA

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Više VIJESTI