A2: Belišće – Vukovar 86:92

Naši košarkaši se nisu uspijeli pobjedom privremeno oprostiti od domaće publike koja je u velikom broju došla pozdraviti prvake i ekipu koja je do sada nanijela našim dečkima jedini poraz. Gosti iz Vukovara su potpuno zasluženo nadigrali našu ekipu u svim elementima igre. Od samog početka vidjelo se da će ovo biti teška utakmica za našu ekipu, kao da dečki nisu bili dovoljno motivirani poslije pobjede u Vinkovcima i osiguravanja prvog mjesta, da gostima naplate dug iz prvoj dijela, ali također je bio primjetan umor i iscrpljenost poslije teške utakmice u Vinkovcima. Pokazalo se u subotu da način igre koju igra Vukovar nikako ne leži našoj ekipi, iako se mora priznati da su gosti pogodili veliki broj trica (u prvom poluvremenu 9) i bili izuzetno raspoloženi u šuterskom dijelu, za što naša ekipa nije nalazila nikakvo riješenje. Veliki broj grešaka, loših dodavanja, individualnih riješenja i loš šut prizemljili su našu ekipu na minus 12 već do poluvremena, što dugo netko nije napravio u Belišću. Treća četvrtina potvrdila je sve ovo prije napisano. Gosti su nastavili svojim tempom, a naša je ekipa ostala bez ideje kako smanjiti zaostatak, koji se penjao i do neugodnih minus 21 sredinom treće četvrtine. Vukovar je pogađao iz svih pozicija, bili su gotovo nezaustavljivi u šutevima za tri poena, a niti drugi segmenti igre nisu bili manje uvjerljivi. Naša ekipa nikako nije mogla nametnuti svoju igru do zadnje četvrtine, kada su sa nekoliko dalekometnih šuteva uspijeli smanjiti razliku i to na minus dva nekoliko minuta do kraja, ali su tada opet sa nekoliko loših reakcija u napadu sve to uprskali i tako dopustili gostima da ih i drugi puta ove godine potpuno nadigraju. Kod naše ekipe najviše poena zabio je Soldo 22, Hartman je postigao 15, Mikulić 14, a Preglej 13, dok su goste predvodili Katavić sa 23, Tustonić sa 20, koji je sa svojim tricama poptuno izbacio našu ekipu iz kolosijeka te Tadić sa 15 poena. Našoj ekipi predstoje sada tri tjedna da zaborave na ovu utakmicu i maksimalno se spreme za ono što slijedi, a to su kvalifikacije koje kreću 23.03. u kojima se ovakva igra i pristup ne smiju ponoviti.

KK Belišće – KK Vukovar 86:92 (17:21, 20:28, 14:19, 35:24)

BELIŠĆE: T.Gradinjan, Ikić, Soldo 22, Dogan 5, Vidaković 7, N.Gradinjan, Hartman 15, Mikulić 14, Preglej 13, Vezmarović, Bušić 5, Markota 5

VUKOVAR: Koljaja, Pravdić, Madžar 10, Boras 4, Kovačević 12, Knežević 8, Tustonić 20, Tadić 15, Katavić 23, Kapović, Duspara.

PODIJELI S PRIJATELJIMA

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Više VIJESTI