A2 liga: Nova visoka pobjeda u gostima

Seniori su uvjerljivo nastavili svoj pobjednički niz u Osijeku i uz drugu ekipu, koja je u subotu ostvarila prvu pobjedu, zaključili vikend sa 4 boda. Iako ova utakmica nije bila pravo mjerilo, pokazali su da ove godine ne misle nikome prepustiti bodove tek tako. Od samog početka ozbiljan i angažiran pristup svih igrača u petorci donio je uvjerljivo vodstvo već na početku i unio nervozu u domaće redove, a to je recept koju naši momci primjenjuju u svakoj utakmici. Trener Katalenić tako nije imao previše brige koju će petorku poslati na teren, jer su svi dali svoj maksimum, od onih najstarijih pa do naših juniora. Posebno se to pokazalo u zadnjoj četvrtini u koju se ušlo sa rezultatom 54:72, da bi tada naši dečki stisnuli gas i potpuno razbili domaćina u zadnjoj dionici rezultatom 37:7 i tako ostvarili uvjerljivu pobjedu. Već je postalo normalno da pišemo o šuterskoj večeri naše ekipe pa je tako ovaj puta šut za tri poena “stao” na broju 9 (Soldo 7, Vidaković 2), što pokazuje da su dečki u zadnje tri utakmice postigli 29 trica i podigli prosječnost zabijanja poena na 97,5 po utakmici. Ponovno je naša ekipa imala raznolikost u napadu, a najraspoloženiji bili su Soldo sa 21 poenom, Preglej i Dogan 19, Vidaković 14 i Čamagajevac sa 10 poena, ali ne treba zaboraviti mladog Ninu Gradinjana sa 6 poena, ali odgovornom igrom u obrani i Hartmana sa 9 i nekoliko atraktivnih poteza i ukradenih lopti, što opet pokazuje da ove sezone imamo širinu na svim pozicijama. Seniori slijedeću utakmicu igraju u subotu na domaćem terenu protiv gostiju iz Đakova, neugodne ekipe koja je pojačana ove godine i to će ujedno biti i derbi kola.

 

KK Olimp Inspekt-ing – KK Belišće 61:109 (11:27, 20:24, 23:21, 7:37)

BELIŠĆE: Soldo A. 4, Gradinjan N. 6, Soldo M. 21, Čamagajevac 10, Vidaković 14, Peternek 7, Hartman 9, Ikić, Preglej 19, Vezmarović, Dogan 19, Markota.

OLIMP INSPEKT-ING: Pavlović, Stojanović 4, Nađ 13, Rakitić, Lozančić 6, Novaković I. 8, Komadina 8, Vuković 9, Došen 5, Lončar A. 2, Novaković L. 6, Lončar R.

PODIJELI S PRIJATELJIMA

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on skype
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Više VIJESTI