Aktivni tjedan zaključen sa tri pobjede i dva poraza

Naše su selekcije prošlog tjedna odigrale čak pet utakmica.

Tjedan su otvorili KADETI utakmicom protiv ekipe KK Brod II, a bio je to zaostali susret iz prvog dijela sezone. Kraj utakmice smo dočekali slavljeničkim raspoloženjem s obzirom da je naša ekipa pobjedila rezultatom 55:53.

Kadeti: BELIŠĆE-BROD II 55:53

Četvrtak je donio PREDKADETSKU utakmicu naše ekipe u Osijeku, gdje smo gostovali kod Hrvatskog Sokola. Odličnom igrom, naši su predkadeti upisali pobjedu 74:57 i tako nastavili pobjednički niz.

Predkadeti: HRV.SOKOL-BELIŠĆE 57:74

U petak su na teren ponovno došli KADETI. Domaću utakmicu protiv Đakova, igrači Nenada Cvenića, odradili su uspješno i upisali pobjedu 82:73.

Kadeti: BELIŠĆE-ĐAKOVO 82:73

Vikend utakmice smo otvorili gostovanjem u Belom Manstiru, gdje su nastupili PREDKADETI. Domaća momčad u ovoj ligi nastupa sa dvije godine starijim igračima, van konkurencije, a unatoč tome, pružili smo dosta dobar otpor, no nije bilo dovoljno da se izbjegne poraz 63:60.

Predkadeti: BELI MANASTIR-BELIŠĆE 63:60

Maraton smo završili u nedjelju, domaćom utakmicom druge momčadi, koja se natječe u 3.MLI. Na domaćem terenu u Valpovu, poraženi smo od ekipe Belog Manastira, na utakmici gdje smo ponovno bili lišeni igranja nekoliko igrača iz prve petorke pa je rotacija bila itekako sužena. Gosti su odnijeli pobjedu 63:77.

3.MLI: VALPOVO-BELI MANASTIR 63:77

PODIJELI S PRIJATELJIMA

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Više VIJESTI