B1-liga: Poraz na gostovanju u Osijeku

KA Hrvatski sokol – KK Belišće II 71:66 (19:24, 19:9, 13:21, 20:12)

 

Druga ekipa Belišća koja se natječe u B1 ligi istok,nažalost,upisala je drugi poraz i to od Hrvatskog sokola u Osijeku. Mladi momci trenera Gradinjana dobro su otvorili utakmicu i dobili prvu čevrtinu uvjerljivo, da bi u drugoj četvrtini odigrali nešto slabije što su iskusni domaćini iskoristili i ostavili potpunu neizvjesnost za drugo poluvrijeme. Naša ekipa opet je dobro otvorila drugo poluvrijeme i na ulasku u zadnju četvrtinu imala i 10 poena prednosti, da bi u zadnjim minutama potpuno podbacili i otišli kući bez dva boda. Našim momcima predstoji tjedan u kojemu će morati dobro zapeti i podići formu, jer ova dva uvodna poraza ne zvuče baš dobro, pogotovo znajući da oni svi treniraju sa seniorima već nekoliko godina i od njih se očekuje da pobjeđuju i ostave puno bolji dojam od ovog prikazanog u uvodna dva kola.

 

KK Belišće II: Oršulić F., Ungar, Tomić 2, Ivić, Maravić, Ikić 4, Petersdorfer 4, Vezmarović 22, Bosanac 4, Lipovac 15, Gradinjan T. 15.

KA Hrvatski sokol: Šerić 3, Šarac 10, Uljarević, Zgonjanin 6, Vučemilović-Grgić L. 5, Jakić I. 11, Vučemilović-Grgić F. 13, Kramarić 20, Buljubašić   3, Jakić L.

PODIJELI S PRIJATELJIMA

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Više VIJESTI