Belišće je otvorilo novoobnovljeno košarkaško igralište

Grad Belišće i košarkaški klub Belišće su dočekali otvorenje obnovljenog košarkaškog igrališta.

Postavljanjem 540 kvadratnih metara nove poliretanske podloge, nove table, obruča i mrežice, te iscrtavanjem igrališta i obnovom stupova, završeno je uređenje i obnova vanjskog košarkaškog igrališta u Belišću.

Ono je jučer svečano otvoreno, u nazočnosti predstavnika Grada Belišća te košarkaškog kluba. Gradonačelnik grada Belišća Dinko Burić, prigodnim riječima se obratio nazočnima, zahvalio se svima koji su sudjelovali na bilo koji način u realizaciji ovog vrijednog projekta, a nakon njega ispred košarkaškog kluba, predsjednik Zoran Uranjek je također rekao nekoliko prigodnih riječi.

Velik broj medija, uzvanika i gostiju koji su došli na ovo otvorenje, su pokazali da je ovo trebalo Belišću, kako gradu, tako i klubu, koji je upravo na ovom terenu, davne 1982. odigrao prijateljsku utakmicu protiv velike Cibone. Teren je to na kojem su odrasle generacije i generacije košarkaša, a koji će sada, nakon svoje potpune obnove, sigurno privući velik broj zaljubljenika u ovaj prekrasan sport. U posljednje vrijeme puno je košarkaša i košarkaških djelatnika sa zanimanjem pratilo obnovu i željno iščekivalo završetak radova ovog terena, koji je samo dio sportskog parka u Belišću.

Svi prisutni nisu skrivali oduševljenje izgledom terena, koji će i nakon ovih radova u narednom vremenu dobiti još jedan novi izgled, s obzirom da je i u planu ocrtavanje zida te još nekih detalja, koji će dodatno uljepšati ovaj teren.

Osim svečanog dijela, odigrane su i 15-minutne utakmice svih kategorija KK Belišće, od škole košarke pa do seniora. Ono što je sigurno je da će ovaj teren, osim svim basketašima i zaljubljenicima u košarku, poslužiti i samom klubu, koji će u ljetnom periodu svoje treninge bez problema moći odrađivati i na ovom terenu.

PODIJELI S PRIJATELJIMA

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Više VIJESTI