Uvjerljiva pobjeda u 13. kolu

Mikulic01
Marko Mikulić – nakon ozljede, uspješan povratak na teren

Uvjerljivu pobjedu ostvarili su košarkaši Belišća u 13.kolu. Konačnih četrdeset razlike realan su omjer snaga ove dvije ekipe.
Samo prvu četvrtinu gosti su držali priključak, no već u drugih deset minuta domaćin je pronašao lijek za goste i već do poluvremena stekao prenost od petnaest poena. U drugo poluvrijeme domaća je ekipa ušla sa ciljem da se poveća prednost, a domaći trener odmori neke igrače za slijedeće kolo i derbi u Vukovaru, što se i ostvarilo. Zadnju četvrtinu svi igrači su dobili priliku i iskoristili ju na najbolji mogući način. Svi su se igrači upisali u strijelce, a posebno veseli podatak da je čak osam igrača postiglo dvoznamenkasti broj koševa. Belišćane je predovdio Preglej sa 14, Blažević je postigao 13, Vidaković 12, a Soldo, Mikulić i Dogan postigli su po 11 poena, dok su Markota i Nino Gradinjan postigli po 10 poena. Gosti su dali najboljeg strijelca susreta, Stojanovića, koji je postigao 26 poena.
Slijdeće kolo Belišćani gostuju kod ekipe Vukovara, a to će ujedno i biti derbi kola i prilika Belišćanima da uzvrate Vukovarcima za poraz iz prvog dijela i uhvate priključak u borbi za drugo mjesto na tablici.

 

KK BELIŠĆE – KK OLIMP INSPEKT-ING 108:68 (23:23, 26:11, 30:24, 29:10)

BELIŠĆE: N. Gradinjan 10, Lipovac 2, M. Soldo 11, Čamagajevac 6, Vidaković 12, Blažević 13, Markota 10, Mikulić 11, Preglej 14, Ikić 6, Dogan 11, T. Gradinjan 2.

OLIMP INSPEKT-ING: Rakitić 10, Stojanović 26, Andrić, Buljubašić 2, Lončar 9, I. Novaković 2, Petković 2, Lukenda, Ćosić 5, L. Novaković 12.

PODIJELI S PRIJATELJIMA

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Više VIJESTI