Belišće-Osječki sokol 60:56

5

9.kolo: BELIŠĆE-OSJEČKI SOKOL 60:56 (17:16,14:13,16:12,13:15)

Šestu pobjedu ostvarili su crveni ove subote u svojoj dvorani i još uvijek drže niz neporaženosti na svom terenu. Kristijan Preglej i ovu je utakmicu propustio zbog ozljede. Tijekom tjedna zbog bolesti su za utakmicu bili upitni Marko Soldo i Matija Ljutak, ali su ipak zaigrali bolesni, dok je Goran Vidaković zbog privatnih obaveza izostao sa ove utakmice. Bez Pregleja i Vidakovića, a bolesnim Soldom i Ljutkom, bilo je evidentno da će ovo biti teška utakmica za mladiće koji su bili u sastavu.
No, kao i nekoliko puta ove sezone pokazali su da imaju znanja i snage da i bez četvorice starijih ekipi donesu pobjedu. Bila je to utakmica na mali broj poena, što je pokazalo već prvo poluvrijeme, gdje su naši dečki većim dijelom vodili, ali zbog lošijeg postotka šuta nisu se uspjeli značajnije odvojiti.
Borbenom igrom i vrlo dobrom obranom uspjeli su sačuvati vodstvo do samog kraja, iako su gosti zadnji period riješili u svoju korist, pobjeda je ipak pripala crvenima.

Našu ekipu predvodili su Mislav Nađ i Toni Gradinjan sa 15 poena, dok su Damjan Blažević i Marko Mikulić postigli po 9 poena. Goste je predvodio Vedran Došen sa 16 poena.

Naša ekipa trenutno dijeli drugo mjesto na tablici sa ekipom Đakova, a u slijedećem kolu crveni idu u Županju.

BELIŠĆE: Petovari, Nađ 15, T.Gradinjan 15, Z.Blažević, Funtak 6, D.Blažević 9, Cerjak 6, Mikulić 9, N.Gradinjan, Ljutak, Vezmarović, M.Soldo.

OSJEČKI SOKOL: Bijelić, Stojanović 6, Došen 16, Kovač 6, Jakić 6, Zgonjanin, Ostojić 2, Raič, Fančović 5, Šarić 7, Kovač 6, Lovretić 8.

PODIJELI S PRIJATELJIMA

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Više VIJESTI