BELIŠĆU 1.MJESTO

BELIŠĆU 1.MJESTO ZA DAN GRADA

Tradicionalni turnir povodom dana grada Belišća, ovoga puta 24.po redu, održan je prošlog vikenda. Na turniru su sudjelovale četiri ekipe, a ugostili smo prijatelje iz Đakova, Pakoštana i Pazina. Nakon dva dana turnira i po šest odigranih utakmica, u nedjelju su se odlučivali pobjednici pa je tako u odlučujućoj utakmici za konačnog pobjednika naša ekipa bila bolja od gostiju iz Pazina rezultatom 45:36, u jednoj izuzetno zanimljivoj i napetoj utakmici i tako ostvarila tri pobjede iz tri utakmice i osvojila turnir. Treneri su definitivno mogli biti zadovoljni borbom i zalaganjem svih svojih igrača, a bilo je tu suza, sreće i razočaranja, ali to je ono što čini sport općenito zanimljivim i neizvjesnim.
Iz kluba su se zahvalili svim sponzorima i roditeljima koji su sudjelovali u organizaciji ovog tradicionalnog turnira, a dogradonačelnik Domagoj Varžić obratio se svim nazočnima sa riječima zahvale našem klubu za sudjelovanje u obilježavanju dana našeg grada, poželio još ovakvih odličnih organizacija turnira i zatvorio turnir, uz poziv svima da se vidimo i slijedeće godine na istom mjestu.
Što se tiče priznanja, najbolji strijelac turnira bio je Mateo Hrvatin iz Pazina, dok je najbolji igrač bio Luka Šimić iz Belišća.

Rezultati:

Belišće-Pakoštane 40:23
Đakovo-Ghia Staff 15:73
Ghia Staff-Pakoštane 68:45
Belišće-Đakovo 48:25
Đakovo-Pakoštane 30:42
Belišće-Ghia Staff 45:36

1.Belišće
2.Ghia Staff
3.Pakoštane
4.Đakovo

Najbolji strijelac: Mateo Hrvatin(Ghia Staff)
Najbolji igrač: Luka Šimić(Belišće)

PODIJELI S PRIJATELJIMA

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on skype
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Više VIJESTI