Bez četiri igrača lako protiv mladih Brokera u Kupu, slijedi Marsonija

Sigurnom igrom naši su seniori preskočili prvu prepreku u Kupu na Istoku.

Pretkolo Kupa Krešimir Ćosić:

Belišće-ŠK Vrijednosnice Osijek 98:73 (27:14, 21:24, 38:12, 11:23)

BELIŠĆE: Mamić 10, Greganović 14, Weber 19, Kovačević, Vincetić 14, Lukačević 3, Đolić 16, Uranjek 2, Cerjak 16, Šimić 4

ŠK VROS OS: Ilić, Šipka 6, Mihić 6, Stojčić 9, Czersky 12, Varga, Tomić 13, Matuzović 4, Ćurak 2, Pavić 13, Štebih 8

Prvu prepreku u regionalnom Kupu naši su seniori odradili na najbolji mogući način. Pogotovo kada se uzme u obzir da zbog bolesti nisu igrala čak četiri igrača: Kristijan Preglej, Luka Šarić, Nikola Mikulić te Bruno Funtak. No, zato su prve seniorske minute upisali Luka Kovačević i Niko Uranjek, inače još uvijek kadeti, 2006. godišta, a vrijedi istaknuti da je Niko upisao i prve seniorske poene na jučerašnjoj utakmici.

Što se same utakmice tiče, ona je koliko toliku neizvjesnost ponudila na kratko u drugoj četvrtini. Nakon sigurne prve četvrtine, naši su momci malo popustili u drugoj, a mlada ekipa iz Osijeka, koju čine većinom kadeti i juniori Vrijednosnica, to je iskoristila i smanjila zaostatak na 10 poena.

Stvari su sjele na svoje mjesto u trećoj četvrtini, koju su naši momci uvjerljivo dobili čak 38:12 i potvrdili pobjedu. Trener Mario Koprivnjak u drugom je dijelu utakmice pružio dosta minuta mladićima Luki Šimiću, Janu Lukačeviću, Luki Kovačeviću i Niki Uranjeku. Domaćoj publici su se po prvi puta predstavili i novi igrači našeg kluba, Ivo Vincetić (Vrijednosnice Osijek) te Mihael Mamić (Vladislavci).

Našim momcima u 1.krugu Kupa sada slijedi gostovanje u Slavonskom Brodu, kod ekipe Marsonije, a utakmica bi se trebala odigrati slijedeći tjedan.

PODIJELI S PRIJATELJIMA

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Više VIJESTI