Bez Juraja Borasa i Davida Đolića nije išlo u Slavonskom Brodu

Drugi poraz u sezoni upisali su naši seniori i to na gostovanju u Slavonskom Brodu.

DRUGA LIGA ISTOK, 17.KOLO:

MARSONIA-BELIŠĆE 81:75 (21:19, 15:18, 28:14, 17:24)

(Maskaljević 41, Kovačević 14 / Blažević 26, Preglej 15)

Crveni su u Slavonski Brod otputovali bez Juraja Borasa i Davida Đolića, te sa nedovoljno oporavljenim Domagojem Cerjakom i takvi su na kraju doživjeli drugi poraz u sezoni.

Ponovno je ključna bila treća četvrtina. Nakon prvih dvadeset minuta imali smo minimalnu prednost, a onda se u trećoj dogodio pad iz kojeg se nismo više izvukli. Domaćin je tih deset minuta dobio sa visokih 28:14, razigrao se njihov najbolji igrač Patrik Maskaljević i naši su momci upali u crnu rupu. Ipak, u završnici su uspjeli doći na najbližih -4 (72:68), zatim i na 77:73, no spomenuti Maskaljević je u završnici sa slobodnih bacanja potvrdio pobjedu domaće momčadi, koja je tako našim momcima nanijela drugi poraz u sezoni.

Zvonimir Blažević je sa 26 poena bio naš najbolji igrač, Kristijan Preglej je dodao 15, Luka Šarić 12 te Bruno Funtak 10.

Ono što sada slijedi našim momcima je utakmica 18.kola te gostovanje ekipe Olimp Inspekt Ing u našoj dvorani, a utakmica se igra u PETAK, 18.03. u 20 sati.

Nakon toga, u planu su i tri zaostale utakmice, a sve tri su gostovanja i to u Đakovu, Požegi te kod Olimp Inspekta u Osijeku.

PODIJELI S PRIJATELJIMA

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Više VIJESTI