Bodovi sa Bosuta

Dva boda iz Vinkovaca crveni su donijeli kući i tako opravdali ulogu favorita u ovom susretu, a domaćina vrlo dobrom obranom ostavili ispod 60 poena u susretu.
Domaćin je odolijevao koliko toliko prvo poluvrijeme, no naša je ekipa od početka održavala prednost od desetak poena i nije dozvolila domaćinu da se razmaše i da uopće pomisli na prvu pobjedu ove sezone.
Drugo poluvrijeme crveni su dodali gas u napadu, zatvorili prilaze košu i prednost je vrlo brzo narasla na 20-ak razlike i bilo je samo pitanje koliki će minus snaći domaću ekipu. Treneri su u zadnjim minutama dali priliku svim igračima i odmorili glavne igrače, prije svega trener Katalenić koji nakon uvodne četvrtine više nije u igru uvodio Marka Soldu, koji ima lakšu ozljedu, no na kraju nije ni bilo potrebe.
Našu ekipu predvodili su Kristijan Preglej sa 22 poena i Goran Vidaković sa 21, dok je kod domaćina najviše zabio Jukić, 20 poena.

KK VINKOVCI-KK BELIŠĆE 58:81 (14:16,15:22,14:23,15:20)

KK VINKOVCI: Kovač 2, Čorić 11, Šibenik, Vuić 4, Pezer 3, Popović 8, Tominac 2, Jukić 20, Ramljak 2, Ostović 6, Spajić

KK BELIŠĆE: Cerjak 8, Blažević 4, Soldo 3, T.Gradinjan 2, Vidaković 21, Markota 4, Nađ, Preglej 22, Đolić 10, Ljutak, Funtak 3, N.Gradinjan 4.

U utakmicama mlađih kategorija postignuti su sljedeći rezultati:

MLAĐI KADETI: KK Osječki sokol-KK Belišće 87:38
KADETI: KK Osječki sokol-KK Belišće 68:88
Utakmica B1 lige između KK Strmca i KK Valpova je odgođena.

PODIJELI S PRIJATELJIMA

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Više VIJESTI