Bolesni i ozlijeđeni seniori parirali Đakovu samo u prvom poluvremenu

Seniori su i u drugom derbiju ove sezone poraženi na domaćem terenu.

DRUGA LIGA ISTOK, 4.KOLO:

BELIŠĆE-ĐAKOVO 72:91 (22:21, 18:21, 11:30, 21:19)

Naši su seniori u utakmicu protiv Đakova ušli sa dosta problema, kako sa bolesti, tako i sa ozljedama. Ivo Vincetić, Erik Weber, Mihael Mamić i Kristijan Preglej već su tijekom tjedna prijavili svoje ozljede i bolesti, za Marka Soldu se već u ponedjeljak znalo da neće moći nastupiti (tetoviranje) pa se utakmica pokušala odgoditi. No, u razgovoru sa članovima KK Đakovo nismo uspjeli naći zajednički jezik, odnosno termin koji bi odgovarao objema ekipama pa se na teren izašlo.

Naši su momci parirali koliko su mogli, vidjelo se to u prvom poluvremenu, u kojem je naša ekipa bila koliko toliko konkurentna, rekli bismo dok je bilo snage. Na poluvrijeme se otišlo sa vodstvom gostiju, minimalno 40:42.

I onda su gore navedeni razlozi došli na svoje. Gosti su zaigrali zonski presing, za kojeg nismo imali spreman odgovor, za razliku od prvog poluvremena, pali smo sa snagom i energijom, rotacije nisu donijele nekakav preokret i utakmica je otišla u jednosmjernu ulicu, čemu i svjedoči rezultat treće četvrtine (11:30).

Jedina svjetla točka ovog susreta je veća minutaža za Juraja Vrbanića, našeg juniora, koji je odigrao dobrih 15-ak minuta, upisao se i u strijelce te, nadamo se, najavio svoju dobru formu za nastavak sezone.

Upisali su naši momci tako i drugi poraz u sezoni, drugi u dva derbija i sada se sa jednom pobjedom nalaze na 9.mjestu drugoligaške tablice.

U slijedećem kolu, u subotu, naša ekipa gostuje u Požegi, a utakmica se igra od 18 sati.

PODIJELI S PRIJATELJIMA

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Više VIJESTI