Borovo-Belišće 76:61

2

13.kolo: Borovo-Belišće 76:61 (22:22,17:6,20:20,17:13)

Belišćani ipak nisu uspjeli doći do pobjede u derbiju i tako se porazom znatno udaljili od prvog mjesta, ali izjednačenost lige ove sezone ostavlja nadu da će borba za prvaka ipak još potrajati i da nije još sve gotovo.
Izjednačenost u prvih deset minuta obilježje je početka utakmice, iako su crveni mogli i uvjerljivo voditi da nisu promašili 5-6 čistih zicera već na samom početku i nekoliko slobodnih bacanja pa je tako prvi period završio neriješenim rezultatom. Druga četvrtina definitivno biti će za zaborav, jer poslije samo šest postignutih poena, suludo je da uopće i pričamo previše, dok je domaći trener forsirao igru preko svog najboljeg igrača Bekavca, kojeg iz crvenih redova nitko nije uspio zaustaviti.
Nešto bolja igra crvenih u drugom poluvremenu ipak nije donijela previše, tek je naša ekipa uspjela održati minus sa poluvremena, ali bez previše ideja u napadu kako slomiti domaćina. Izrazito loše izvođena slobodna bacanja i ponovno nekolicina promašenih zicera bili su obilježje naše ekipe na ovoj utakmici i sa tim lošim segmentom igre bilo je apsurdno očekivati bolji rezultat. Domaća ekipa, predvođena Bekavcem, mirno je privela utakmicu kraju, a uz pobjedu uspijeli su i nadoknaditi minus iz prve utakmice ove dvije ekipe pa u slučaju istog omjera na kraj sezone, Borovo će biti u prednosti.
Domaće je predvodio Bekavac sa 24 poena, Rajšić je dodao 15 poena i Kapović 11, dok su kod crvenih najviše poena postigli Mikulić 27 i Preglej 17.
Slijedeću utakmicu crveni igraju u petak u 20 sati u Belišću protiv ekipe Vrijednosnice Darda. Zbog zauzetosti dvorane za vikend, ova će se utakmica odigrati u petak.

BOROVO: Rajšić 15, Brocić 6, Komadina 3, Kapović 11, Bekavac 24, Pejaković 4, Zima, Knežević, Pušić, Pejić 4, Madžar 3
BELIŠĆE: Nađ 2, N.Gradinjan 2, Z.Blažević, Vidaković, Ljutak, Petovari, D.Blažević 7, Mikulić 27, Preglej 17, T.Gradinjan 6, Soldo, Vezmarović 2.

04kalendar-kad a

Pored seniora, svoj su nastup obilježili pobjedom kadeti u Donjem Miholjcu protiv istoimene ekipe, rezultatom 40:92. Ovom pobjedom igrači Hrvoja Čamagajevca ostali su na prvom mjestu sa pet pobjeda iz isto toliko utakmica.

PODIJELI S PRIJATELJIMA

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on skype
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Više VIJESTI