Božićni turnir

Prošli vikend ( 17. i 18. 12.2016 ) je održan prvi Božićni turnir za igrače rođene 2005 god. i mlađe. Nakon odigravanja po skupinama u dvoranama Belišća i Valpova u nedjelju su odigrane utakmice za konačan plasman. U finalu su se sastale ekipe KK Crikvenice i KK Voštarnice (Zadar). U lijepoj i borbenoj utakmici pobijedila je ekipa iz Zadra, a njihov igrač Stipe Ivanković proglašen je najboljim igračem turnira. Za treće mjesto su se sastali ekipa KK Đakova i KK Belišća. U borbenoj utakmici mlade nade Belišća su ostvarili pobjedu, a Jakov Anočić je zabilježio najviše poena na turniru, te je proglašen najboljim strijelcem.

SUBOTA: dvorana Belišće ( grupa A ) : Belišće-D. Miholjac 26:30 , D. Miholjac- Voštarnice ( Zadar ) 31:45 , Belišće-Voštarnice ( Zadar) 26:46
SUBOTA: dvorana Valpovo ( grupa B ) : Valpovo – Đakovo 37:53 , Đakovo – Crikvenica 36:53 , Valpovo – Crikvenica 38:54

NEDJELJA: dvorana Belišće ( za konačan poredak )
5.mjesto: Valpovo- D. Miholjac 31:40
3.mjesto: Belišće – Đakovo 43:33
1.mjesto: Crikvenica – Voštarnice ( Zadar ) 29:44

Najbolji igrač: Stipe Ivanković KK Voštarnice ( Zadar )
Najbolji strijelac: Jakov Anočić – KK Belišće

Ovim putem zahvaljujemo svim sudionicima i gostima na ovogodišnjem turniru što su se odazvali našem pozivu. Zahvalu šaljemo i osobama koje su sudjelovale u vođenju svih utakmica, zapisničkom stolu te sucima koji su obavili odličan posao. Hvala KK Valpovo na suradnji u organizaciji turnira i prijemu gostiju iz Crikvenice.
Veliko i posebno HVALA za suradnju i razumijevanje upućujemo roditeljima naših polaznika koji su prepoznavši važnost ovog susreta i interes naše djece, podredili svoje obveze i primili „male“ goste iz drugih sredina.
Iskreno se nadamo se da je ovo početak jedne lijepe tradicije u gradu na Dravi.

PODIJELI S PRIJATELJIMA

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on skype
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Više VIJESTI