Četvrta pobjeda u nizu!

Četvrtu pobjedu u nizu upisali su crveni tigrovi iz grada papira ove subote. Ovoga puta žrtva je bila ekipa Županje koja je nastradala u sve četiri četvrtine.
Pogled na rezultat iz prve četvrtine zavarao bi samo one koji nisu bili u dvorani. Naime, crveni su mogli posve uvjerljivije zaključiti prvu dionicu da nisu doslovce podijelili nekoliko lopti, doslovno u ruke, gostima koji su to nemilice koristili i tako bez previše truda održavali koliko toliko priključak. Belišće je sredinom druge četvrtine malo dodalo gasa, ali opet brzopletim dodavanjima i dozvolivši gostima nekoliko skokova u napadu, otišlo na poluvrijeme sa, realno, samo plus deset. Ta je prednost trebala biti puno veća, pogotovo što su gosti tijekom većeg dijela utakmice izgledali pomalo neizainteresirano, ali su zahvaljujući isključivo greškama domaće ekipe, ostali u igri.
Drugo poluvrijeme domaća ekipa odlučno je ušla u igru sa ciljem što prije riješiti pitanje pobjednika, pa su tako predvođeni Preglejom i Soldom podigli prednost i do 20-ak poena prednosti. Zadnju četvrtinu oba trenera iskoristila su da odmore glavne igrače, a priliku su dobili oni najmlađi i oni sa nešto manjom minutažom, a oni iskusni odmor.
U domaćoj ekipi trio Preglej-Soldo-Mikulić postigli su kombinirano 74 poena, jedan više od cijele ekipe Županje, koju je predvodio Stjepanović sa 19 poena.
Belišćani, koji su sada u nizu od četiri pobjede, slijedeće kolo odlaze na derbi u Vukovar, gdje će pokušati nastaviti pobjednički niz.

BELIŠĆE – ŽUPANJA 92:73 (23:15, 22:20, 26:19, 21:19)

BELIŠĆE: N. Gradinjan, Blažević 5, A. Soldo 2, Nađ, Vidaković 5, Funtak, Markota 5, Mikulić 23, Preglej 27, Vezmarović, M. Soldo 24, T. Gradinjan 1.

ŽUPANJA: Bilić 10, Mitrović 12, Bačić, Maskaljević 6, Labrtić 3, Rešić 2, Stjepanović 19, Kuprešak, Tomić, Oršolić 9, Smajić 4, Kopić 8.

PODIJELI S PRIJATELJIMA

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on skype
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Više VIJESTI