Crveni se iz Oriovca vratili sa +47, Nikola Mikulić prvi strijelac ekipe

Sigurna plovidba Crvenih kroz Oriovac…

Druga liga Istok, 2.kolo:

Rekord Tim-Belišće 46:93 (6:34, 13:14, 8:22, 19:23)

(Marinčić 11 / Mikulić 19, Boras 19, Cerjak 16)

Naši su košarkaši u Oriovcu, u utakmici mačke i miša, ostvarili uvjerljivu pobjedu od čak 47 razlike, što dovoljno govori o odnosu snaga na parketu.

Domaćin je nastupio sa samo osam igrača u ekipi pa takav nije mogao značajnije parirati našoj ekipi, koja je već nakon prvih deset minuta imala ogromnih +28. U nastavku utakmice prednost naše ekipe je samo rasla, a minutažu su dobili gotovo svi zdravi igrači, jedina mrlja je ozljeda Erika Webera, koji je ozljedio zglob.

Posebno nam je drago izdvojiti da je nakon nekoliko mjeseci stanke zaigrao Nikola Mikulić, koji se vratio treninzima i na ovoj utakmici bio, uz Juraja Borasa, naš najbolji strijelac sa 19 poena. Osim spomenutog dvojca, vrijedi istaknuti dobru utakmicu i Domagoja Cerjaka (16 poena), a utakmicu su propustili Zvonimir Blažević i Jurica Kaptalan zbog bolesti te Kristijan Preglej zbog ozljede.

U slijedećem kolu, u subotu, nam u goste dolazi ekipa Županje, a utakmica se igra u 19:00.

BELIŠĆE: Nikola Mikulić 19, Juraj Boras 19, Domagoj Cerjak 16, Bruno Funtak 11, Luka Šarić 10, David Đolić 9, Luka Šimić 6, Fran Maravić 3, Kristijan Preglej, Erik Weber.

PODIJELI S PRIJATELJIMA

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Više VIJESTI