Dečki, hrabro sutra!

Našu ekipu sutra čeka utakmica osmine finala Kupa Krešimir Ćosić, protiv Hermes Analitice, člana Premijer lige.

Dočekali smo konačno i tu utakmicu, koju smo u prvom terminu, 26.11. prošle godine odgodili zbog pojave simptoma na koronavirus.

Sutra od 19 sati, naši će momci u borbu za četvrtfinale Kupa, što bi u slučaju naše pobjede, bio najveći uspjeh u povijesti kluba, kada je to natjecanje u pitanju. Sa druge strane stajat će ekipa Hermes Analitice, inače posljednjeplasirana ekipa Premijer lige. Ekipa je to koja u svojim redovima ima petoricu vrlo iskusnih igrača, koji već dugi niz godina igraju što Premijer ligu, što Prvu ligu.

Filip Kordić, naš susjed rodom iz Vinkovaca i kapetan ekipe, zatim su tu iskusni i provjereni Ivan Svoboda, Franko Kalpić, Ivan Mileković te centar Kristijan Šutalo. Unatoč lošem stanju kada je u pitanju tablica Premijer lige, ekipa je to koja ako joj se otvori šut, može stvoriti svima probleme, no velikih problema imaju u svom natjecanju prije svega zbog kratke rotacije i u ritmu u kojem se igra u Premijer ligi, to se itekako osjeti.

Hermes u Belišće dolazi kao apsolutni favorit, no našoj ekipi nitko ne može oduzeti nadu u povoljan rezultat. Isto tako, sigurni smo da će se naši momci sutra “bacati na glavu”, unatoč nekim sitnim problemima sa ozljedama unutar ekipe, no značaj same utakmice, te bi probleme mogao potisnuti na stranu. Za informaciju, pobjednik ovog susreta u četvrtfinalu Kupa igra protiv Splita, tako da smo sigurni da motiva neće nedostajati, pogotovo kada je naša ekipa u pitanju.

Dečki, hrabro sutra!

PODIJELI S PRIJATELJIMA

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Više VIJESTI