Dječaci i početnici se iz Crikvenice vratili sa dva 1.mjesta

Obje naše ekipe su bile najbolje na turniru Marino Pađen u Crikvenici.

Suradnja našeg kluba i KK Crikvenica traje već preko 30 godina, a tako i turniri koje organiziraju ova dva kluba. Već tradicionalno, svako gostovanje nosi nešto novo, no ono što ostaje i što se ne mijenja, je gostoprimstvo, sa obje strane pa onda ni ne čudi što se nakon svakog turnira mogu čuti pohvale organizatorima. Kako se i mi osjećamo u Crikvenici, tako se i oni osjećaju u Belišću, gotovo kao kod kuće.

U vikendu iza nas, dakle od 19. do 21.05., naše dvije selekcije, dječaci (2013.godište) i početnici (2011.i mlađi), su sudjelovale na tradicionalnom memorijalnom turniru Marino Pađen.

Dječaci su u konkurenciji tri ekipe, ostvarili dvije uvjerljive pobjede te tako osvojili 1.mjesto na turniru, a ovoga puta dečki su igrali za KK Valpovo.

Nastupili su Ivano Zbanatski, Jona Vidaković, Mihovil Pavin, Dorijan Brkić, Matej Poštić i Lovro Skelac, ekipu je vodio Vlado Čamagajevac.

Valpovo – Kastav 43:12

Valpovo – Crikvenica 54:10

Nakon njih na teren su izašli početnici, koji su u subotu u polufinalu pobijedili domaćina Crikvenicu 46:25, a onda u nedjelju u zanimljivom finalu i ekipu Krka, 42:26 te su se tako i oni okitili zlatnim medaljama i prvim mjestom.

Igrali su Petar Lukačević, Andrija Stanković, Luka Vukobratović, Damjan Živković, Bartol Romić, Vid Crnogaj, Matej Kuna, Ivano Zbanatski, Jona Vidaković, Dorijan Brkić, Mihovil Pavin, Matej Poštić i Lovro Skelac, a ekipu je vodio Vlado Čamagajevac.

Crikvenica – Valpovo 25:46

Valpovo – Krk 42:26

PODIJELI S PRIJATELJIMA

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Više VIJESTI