Domagoj Cerjak uoči Rekord Tima: “Ozbiljnim pristupom potvrditi ulogu favorita”

Naše seniore sutra očekuje gostovanje u Oriovcu, u sklopu 2.kola.

Nakon što je utakmica 1.kola protiv Košarkaške Akademije Osijek odgođena, naše seniore čeka gostovanje u Oriovcu, gdje će tražiti pobjedu na otvaranju drugoligaške sezone.

Ekipa Rekord Tima je pred početak sezone ostala bez četiri važna igrača, koji su preselili u susjedni Slavonski Brod, točnije u Marsoniju i tako ostala prilično oslabljena za nadolazeću sezonu. Naši momci u Oriovac putuju kao favoriti, no to će trebati potvrditi i na terenu, a za najavu utakmice zamolili smo Domagoja Cerjaka.

Cero, u Oriovac putujete nakon odlično odrađene utakmice finala Kupa i pobjede nad Vinkovcima.

“Sigurno je da smo se napunili samopouzdanjem nakon te utakmice, ali i pokazali da smo u dobroj formi pred početak sezone. Pribojavali smo se te utakmice, s obzirom da je ekipa Vinkovaca dobro posložena ove sezone, no od početka utakmice smo ušli ozbiljno i koncentrirano, što je na kraju donijelo odličan rezultat.”

Koliko vas je poremetila odgoda 1.kola?

“Pa i nije previše. To su okolnosti na koje nismo mogli utjecati, no ostalo nam je više vremena da se pripremimo za Oriovac, ali i da neki igrači do kraja zaliječe svoje ozljede.”

Ti si sa zdravljem u redu?

“Hvala Bogu jesam. Prisutna je jedna mala doza umora, no već sam naviknut na jedan svoj uobičajen tempo, ali spreman za utakmicu jesam.”

Prve bodove tražite u Oriovcu, na terenu gdje ste u posljednjih nekoliko sezona znali odigrati doslovno svakakve utakmice.

“Istina. Jedan prilično nezgodan teren i dvorana za igranje, sve je nekako zgurano, klupa sa igračima blizu, teren manji nego inače na koji smo naviknuti, no sve su to stvari koje su iste svima, kako drugim ekipama, tako i domaćinu. Isprike ne bi trebalo biti. Što se tiče tih utakmica, istina je, bio sam prisutan na većini tih utakmica i stvarno je to nekada izgledalo sramotno što smo sve znali tamo prosuti, no isto tako, u posljednje vrijeme nismo imali previše problema tamo, bilo je i uvjerljivih pobjeda pa se nadam da ćemo još jednu takvu predstavu ponoviti i sutra.”

Rekord Tim je znatno oslabljen odlaskom četiri igrača u Marsoniju, tako da idete kao veliki favoriti na put…

“Favoriti smo, to je neupitno, ali samo maksimalan i ozbiljan pristup, će nam donijeti pozitivan rezultat. Utakmice su ovo kojima moramo pristupiti odgovorno i što prije riješiti pitanje pobjednika, pokazati ozbiljnost i sezonu otvoriti pobjedom.”

Cero, hvala ti i sretno sutra!

PODIJELI S PRIJATELJIMA

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Više VIJESTI