Dva 4.mjesta iz Crikvenice, uz sjajno domaćinstvo i lijepo iskustvo za najmlađe

Dvije naše selekcije ovog su vikenda (03. do 05.06.) gostovale u Crikvenici.

Naši stari sportski prijatelji iz Crikvenice ponovno su ugostili naše mlađe kategorije. Ovoga puta, kako smo i pisali u najavi, u Crikvenicu su otišli polaznici Škole košarke, igrači rođeni 2010. i mlađi te kadeti, 2006. i mlađi.

Školarci su bili ponovno uvjerljivo najmlađa ekipa pa je rezultat na neki način već u startu bio u drugom planu, a u prvom stjecanje iskustva i sklapanje novih prijateljstava. Oni su bili smješteni po obiteljima svojih vršnjaka i ovo mi je bilo prvo takvo iskustvo, no kućama su se vratili prepuni odličnih dojmova i iskustva. Domaćini su se potrudili da našim dječacima ništa ne nedostaje, lijep dan u subotu su iskoristili za kupanje u moru, a večer za šetnju Crikvenicom.

Što se tiče samih utakmica, prvog dana dječaci su poraženi od znatno jače i starije ekipe Crikvenice, 52:31 pa su u nedjelju u borbi za 3.mjesto doživjeli tijesan poraz od ekipe Ogulina 51:46 i zauzeli 4.mjesto.

Ekipu su vodili treneri Vlado Čamagajevac i Goran Vidaković, a nastupili su slijedeći igrači: Leon Petrović, Matija Šušak, Vid Crnogaj, Matej Kuna, Petar Lukačević, Andrija Stanković, Damjan Živković, Luka Vukobratović, Ivano Varžić, Bartol Romić, Ivano Zbanatski, Jona Vidaković i Dorijan Brkić.

Kadeti su prvog dana igrali protiv domaćina i nakon prvog poluvremena imali vodstvo 33:36, no u trećoj četvrtini je malo popustila koncentracija te su uz nekoliko očajnih sudačkih odluka poptuno ispali iz ritma i na kraju upisali poraz 86:59. U nedjelju su u borbi za 3.mjesto odigrali odličnu utakmicu protiv ekipe Maksimira iz Zagreba, no na kraju nisu uspjeli doći do pobjede, iako su pružili vrlo dobru igru i pristup, slavio je Maksimir na kraju 64:58.

Ekipu je vodio Nenad Cvenić, a nastupili su slijedeći igrači: Luka Šimić, Juraj Vrbanić, Edi Ignjatić, Luka Kovačević, Mateo Papić, Fran Magušić, Marko Bešlić, Teo Falamić i Luka Barač.

Posebno priznanje, odnosno lijepu sliku, dobio je Vlado Čamagajevac, za trajnu uspomenu, od predsjednika KK Crikvenice, Alena Tomasa, za odličnu gotovo 30-godišnju suradnju Crikvenice i Belišća.

PODIJELI S PRIJATELJIMA

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Više VIJESTI