Gostovanje u Oriovcu odrađeno “na mišiće”

Naši su seniori gostovanje u Oriovcu odradili na najbolji mogući način, bez previše stresa.

Druga liga Istok, 5.kolo:

REKORD TIM-BELIŠĆE 76:97 (24:28, 13:25, 19:22, 20:22)

(Pavlinović 16, Stojsavljević 14 / Cerjak 22, Šarić 19)

Sa dozom opreza naša je momčad otputovala u Oriovac kod ekipe Rekord Tim, koja je nekoliko puta upravo u Oriovcu znala biti nepremostiva prepreka za našu ekipu. Ipak, ove sezone to nije bio slučaj, s obzirom da se radi o mladoj ekipi, koja je doživjela mnoge promjene posljednjih sezona pa tako nije bila dostojan protivnik našim momcima.

Jedini cilj naše ekipe je bio što prije riješiti pitanje pobjednika, kako bi se prije svega izbjegle stresne situacije kada je rezultat u pitanju. Dečki su to odradili jako dobro i već nakon prvog poluvremena imali koš zalihu od 16 poena, koja je do kraja utakmice samo rasla, do konačnih +21. Koliko je to bilo uvjerljivo i sigurno, govori i podatak da smo sve četvrtine riješili u našu korist.

Prvo ime naše ekipe na ovom gostovanju bio je Domagoj Cerjak, koji je upisao 22 poena (5 trica), dok je Luka Šarić upisao 19. Uspio je trener Mario Koprivnjak za ovu utakmicu na klupi ostaviti kapetana Kristijana Pregleja, koji već nekoliko kola igra prilično načet ozljedama, a odmor mu je dobro došao pred Kup utakmicu u četvrtak.

REKORD TIM: Pavlinović 16, Stojsavljević 14, Čeliković 13, Rupčić 10, Šikić 9, Jagar 8, Čelebija 4, Martinović 2, Gašpar, Raspasović, Kraljević, Matić

BELIŠĆE: Cerjak 22, Šarić 19, Zgonjanin 18, Boras 11, Đolić 8, Funtak 7, Nađ 6, N.MIkulić 4, V.Mikulić 2, Preglej

Nažalost, dan poslije utakmice stigla je tužna vijest upravo iz Oriovca. Naime, trener ekipe Rekord Tim, Tomislav Katić, iznenada je preminuo u noći sa nedjelje na ponedjeljak. Naš klub ovim putem još jednom izražava sućut njegovoj obitelji, kao i Rekord Timu. Slavonski Brod je izgubio jednog velikog košarkaškog znalca.

Počivajte u miru Tomislave.

PODIJELI S PRIJATELJIMA

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Više VIJESTI