Humanitarna utakmica u Osijeku

Humanitarna.cdrPrijatelji obitelji Marković organiziraju akciju prikupljanja novčane pomoći za liječenje njihovog oboljelog sina Leona, u sklopu koje će se u subotu 01.03.2014.godine, sa početkom u 20.00 sati u dvorani Jug, održati humanitarna košarkaška utakmica između ‘’KK Vrijednosnice Os Darda’’ i ekipe ‘’Osijek Old Stars’’ za koju će nastupiti bivši Osječki košarkaši.
Leonu Markoviću je dijagnosticirana bolest:
– maligni tumor vratne kralježnice (pNET/SARCOM EWING)
– progresija tumorske bolesti – metastaze mozga i hipertenzivni hidrocefalus.
Od 06. listopada 2011. godine imao je osam teških operativnih zahvata u KBC Osijek i KBC Zagreb – Rebro.
U Klinici za dječje bolesti – Klaićeva Zagreb je obavljeno kemoterapijsko liječenje i transplatacija autolognih perifernih matičnih stanica, te je u Osijeku obavljena i radioterapija.
Veliki troškovi liječenja potaknuli su prijatelje obitelji Marković na ovu humanu akciju, u koju su se uključili ‘’Lions Club Osijek – Drava’’, ‘’KK Vrijednosnice Os Darda’’, bivši i sadašnji košarkaški djelatnici i igrači iz Osijeka, ‘’Košarkaški Savez Osječko-Baranjske Županije’’, ‘’Košarkaški Savez Grada Osijeka’’ i mnogi drugi.
Molimo Vas da sa svojim novčanim prilozima, oglašavanjem, dolaskom na utakmicu ili na bilo koji drugi način pomognete, kako bi se Leonu osigurala sredstva za daljnje liječenje.

PODIJELI S PRIJATELJIMA

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Više VIJESTI