Idealan vikend za ljubitelje košarke

kadetiJoeOvoga vikenda pred nama je poveći broj aktivnosti što se tiče utakmica pa ćemo vas ovim putem obavjestiti o njima.

Liga kadeta kreće ovoga vikenda, igrači su to rođeni 2000.godišta i mlađi, a ekipa je to trenera Hrvoja Čamagajevca, za koju će nastupati slijedeći igrači: Luka Inić(kapetan), Jurica Kaptalan, Patrik Čužić, Mihael Šašek, Karlo Kolesarić, Bruno Katalinić, Bruno Funtak, Fran Maravić, Alen Branković, Petar Rosić, Dorian Vicić, Toni Šimić, Borna Krišković.
S obzirom da je dvorana u Belišću ovaj vikend zauzeta, utakmica prvog kola odigrati će se u dvorani srednje škole u Valpovu u 10 sati protiv ekipe Belog Manastira.

KK Bel_04Mlađi kadeti, 2002.godište i mlađi, pod ravnanjem Maria Koprivnjaka, ovaj će vikend nastupiti na tradicionalnom turniru u Pazinu, kod naših sportskih prijatelja, košarkaškog kluba Ghia Staff Pazin. Pored naše ekipe, našu će regiju još predstavljati i ekipa Hrvatskog Sokola iz Osijeka, a klubovi koji će sudjelovati još na turniru su ŠK Dražen Petrović iz Šibenika, Stoja iz Pule i Kastav. Naša ekipa je smještena u grupu sa domaćinom i ŠK Dražen Petrović iz Šibenika i upravo protiv Šibenčana otvara turnir u subotu, dok su u nedjelju na rasporedu utakmice za plasman.

Druga ekipa Belišća, koja se natječe u B1, svoju će utakmicu odigrati u utorak 24.11.u Valpovu protiv ekipe Vukovar 2, a utakmica je na rasporedu u 20:30.

I za kraj ostaju oni najstariji, seniori. Zbog zauzetosti dvorane u Belišću ove subote, svoju će utakmicu odigrati u nedjelju 22.11. sa početkom u 19 sati, protiv ekipe Strmca iz Nove Gradiške.

Liga kadeta, subota 10 sati, sš Valpovo: BELIŠĆE-BELI MANASTIR

Mlađi kadeti, vikend turir u Pazinu: BELIŠĆE-ŠK DRAŽEN PETROVIĆ, BELIŠĆE-GHIA STAFF

Druga ekipa, B1 liga, utorak 24.11.,sš Valpovo: VALPOVO-VUKOVAR 2

Seniori, A2 liga, nedjelja 22.11., dvorana u Belišću: BELIŠĆE-STRMAC

PODIJELI S PRIJATELJIMA

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Više VIJESTI