INA mini basket Donji Miholjac 2017

Naši najmlađi članovi u subotu su bili gosti svojih prijatelja u Donjem Miholjcu, na međunarodnom turniru u mini basketu. Treneri Antun Katalenić i Nenad Cvenić na turnir su poveli 19 igrača kako bi svi osjetili slast igranja i natjecanja.
Turnir se igrao po pasarela pravilima u kojima je jedan igrač morao odigrati minimalno jednu četvrtinu i maksimalno dvije, tako da su svi igrači ubilježili svoj nastup. Kao i do sada, rezultat je bio u drugom planu, a naglasak je bio na stjecanju potrebnog iskustva za njihov daljnji napredak i razvijanje košarkaških sposobnosti.
Košarkaški klub Belišće se zahvaljuje domaćinu na pozivu na turnir, kao i na samom gostoprimstvu i odličnoj organizaciji. Suradnja ova dva kluba traje već godinama i ovakvi su turnir prilika da se naša djeca međusobno druže, upoznavaju i razvijaju sportski duh te sa nestrpljenjem očekujemo prvo slijedeće zajedničko druženje. Također, ovim putem čestitamo domaćinu na zasluženo osvojenom turniru i želimo puno sreće u daljnjem radu.


Sami turnir okupio je 6 ekipa i preko 80 djece uzrasta 2008.g. i mlađi. Na turniru je sudjelovalo 6 ekipa, u dvije grupe, a postignuti su slijedeći rezultati:
Rezultati po skupinama:
Skupina A
KK Donji Miholjac – KK PVSK Panthers 40 : 15
KK Vindija – KK PVSK Panthers 40 : 14
KK Donji Miholjac – KK Vindija 39 : 31
Skupina B
KK Belišće – KK VROS Osijek 16 : 42
KK VROS Osijek – KK Grafičar 17 : 37
KK Grafičar – KK Belišće 51 : 21
Utakmica za 5. mjesto: KK PVSK Panthers – KK Belišće 59 : 19
Utakmica za 3. mjesto: KK VROS Osijek – KK Vindija 31 : 26
Utakmica za 1. Mjesto: KK Donji Miholjac – KK Grafičar 37 : 34

PODIJELI S PRIJATELJIMA

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on skype
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Više VIJESTI