Kadeti drugim mjestom u Crikvenici najavili početak sezone

Kadetska ekipa se u nedjelju vratila sa dvodnevnog turnira u Crikvenici.

Naši dugogodišnji prijatelji iz Crikvenice su proteklog vikenda ugostili našu kadetsku ekipu, na turniru na kojem je sudjelovalo četiri ekipe. Pored domaćina i naše ekipe, gosti Crikvenice bili su kadeti KK Pazin te KK Adria Oil Škrljevo.

Prvog dana naši su kadeti u polufinalu bili bolji od domaćina Crikvenice 63:49 i plasirali se u finale.

Tamo ih je u nedjelju dočekala odlična ekipa Pazina. Iznimno talentirana generacija Pazina bila je ipak prevelik zalogaj za naše momke te smo upisali poraz 38:79 i tako osvojili 2.mjesto.

Ovaj je turnir poslužio kao dobar “Team building” ekipe koja se ovo ljeto skupila u jednom lijepom broju, uz nekoliko novih igrača pa je ovaj turnir, ali i općenito put, osmišljen kako bi se ekipa dodatno zbližila te na svaki način pripremila za početak sezone. Za podsjetnik, ova je generacija također bila pogođena prekidom sezone prošle godine i bez pravih utakmica.

Ovaj vikend počinje i njihovo, dugo očekivano, prvenstvo, a prvom kolu gostujemo u Đakovu. Utakmica se igra u nedjelju u 15:30. Inače, naša je ekipa smještena u skupinu sa KA OSIJEK, KK MARSONIA, KK BOROVO te KK ĐAKOVO.

PODIJELI S PRIJATELJIMA

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Više VIJESTI