Kadeti u Zadru osvojili 2.mjesto na turniru u spomen Kreši Ćosiću

Odlično iskustvo, ali i rezultat, za kadete sa turnira u Zadru.

I proteklog vikenda su naše mlađe selekcije nastavile sa odigravanjem turnira, održavajući formu pred smiraj sezone. Tako je momčad Nenada Cvenića od petka do nedjelje (26.-28.05.) sudjelovala na turniru u Zadru, koji se održavao u sklopu dana sjećanja na velikog Krešu Ćosića.

Ekipa je u Zadar otputovala još u četvrtak poslijepodne, a bili su smješteni u Pakoštanama, kod naših sportskih prijatelja, gdje se odlična suradnja i tradicija i ove godine nastavila. Ovim putem se još jednom želimo zahvaliti Dinku Mandiću, koji se još jednom pokazao kao sjajan domaćin. Hvala Dinko!

Što se tiče utakmica, naši su dečki u tri dana odigrali zahtjevnih šest utakmica. S obzirom na neke opravdane izostanke nekih igrača, ovoga puta ekipu su pojačala dva igrača iz KK Đakovo, sa kojima smo i ovim putem nastavili odličnu suradnju. Josip Petric i Domagoj Davidovićsu uvelike pridonijeli odličnom rezultatu koji je postignut u Zadru i to sa samo 8 raspoloživih igrača.

Utakmice su se igrale na Višnjiku, u manjim dvoranama, a postignuti su slijedeći rezultati:

Belišće-Zara 47:44

Belišće-ABC 2 41:45

Belišće-ABC 1 47:37

Belišće-Opus Puntamika 1 52:56

Belišće-Graz 58:52

Belišće-Opus Puntamika 2 38:29

Sa omjerom 4-2 naši su momci zauzeli 2.mjesto, odmah iza Opus Puntamike, koja je turnir završila sa stopostotnim učinkom. Svakako treba reći da su naši momci u tom međusobnom susretu imali vodstvo na poluvremenu 22:31, dobro se držali do kraja utakmice, ali su na kraju tijesno poraženi.

Ekipu su vodili Nenad Cvenić, uz asistenciju Domagoja Cerjaka, a nastupili su slijedeći igrači: Luka Šimić, Juraj Vrbanić, Luka Kovačević, Niko Uranjek, Marko Bešlić, Teo Falamić, Josip Petric i Domagoj Davidović.

PODIJELI S PRIJATELJIMA

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Više VIJESTI