KK Belišće-KK Ribola Kaštela 59:93

Nisu crveni uspjeli prirediti još jedno iznenađenje protiv favorita, nakon pobjede protiv Verna u Belišću. Vidjelo se vrlo brzo da su gosti jedan nivo više u odnosu na našu ekipu i da s razlogom drže vrh tablice i jedni su od favorita za plasman u Premijer ligu.

Već na startu odvojili su se na dvoznamenkastu razliku i do kraja utakmice iskusno to i zadržali. Igrali su definitivno za dvije brzine bržu košarku u odnosu na naše dečke, a uz to i fizička nadmoć došla je do izražaja. Jedina dobra stvar iz ove utakmice, a tiče se naše ekipe, je da su se oni iskusniji odmorili i igrali s manjom minutažom, jer realno teško je bilo za očekivati da se protiv Kaštele traže bodovi. U sljedećim susretima naša ekipa tražit će put do pobjede, prije svega u nedjelju u Zagrebu protiv ekipe Rudeša te za desetak dana u Belišću protiv ekipe Pule.

Jedini raspoloženi u našoj ekipi danas su bili Juraj Boras s 13 poena i Goran Vidaković s 11, dok su goste predvodili Matić s 18 i Kujundžić s 17 poena.

KK BELIŠĆE-KK RIBOLA KAŠTELA 59:93 (11:27,23:21,16:27,9:18)

KK BELIŠĆE: Cerjak 2, Soldo 5, N.Gradinjan 5, Vidaković 11, Bičvić 2, Markota, Preglej 2, Đolić 9, Šarić 9, Funtak 1, Boras 13

KK RIBOLA KAŠTELA: Pruže 2, Glavinić 13, Maras 9, Kujundžić 17, Sanader, Režić 12, Marasović 8, Roso 6, Šipić 8, Matić 18, Karanušić.

PODIJELI S PRIJATELJIMA

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on skype
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Više VIJESTI