KK Đakovo-KK Belišće 81:89

Puni plijen donijeli su crveni s gostovanja u Đakovu. Početak je bio vrlo obećavajući, naša je ekipa brzo povela 9:2, no tada se domaćin probudio i ekspresno zabio 20-ak poena i za svega nekoliko minuta prednost naše ekipe se potpuno istopila.
Ulaskom u drugu četvrtinu crveni su konačno pronašli svoj ritam, u kojem su prednjačili Kristijan Preglej i Antonio Bičvić, za koje domaći nisu imali odgovor. Naša je ekipa na poluvrijeme otišla s minimalnom prednošću, što je nagovijestilo neizvjesno drugo poluvrijeme.
Kristijan Preglej i dalje je bio nerješiva enigma za domaću obranu, a u trećoj četvrtini pridružili su mu se Antonio Bičvić i Damir Markota. Pomalo nestvarno zvuči podatak su u zadnjih nekoliko utakmica nosioci igre oni najstariji, Kristijan sa svojih 37.godina i Markota, koji će za desetak dana napuniti 40.godina, no oni u zadnje vrijeme pokazuju igru i borbenost na koju bi se svi u ekipi trebali ugledati. Kristijan je pogađao iz svih situacija, a zajedno s Bičvićem podijelio nekoliko blokada i zakucavanja, i bilo je uistinu lijepo gledati njihovu dominaciju pod koševima. Naša je ekipa u zadnjih deset minuta podigla agresivnost, na koju domaća ekipa nije imala odgovora i crveni su smirenom igrom utakmicu priveli kraju.
Kod domaćih najviše poena postigao je mladi Hajduković, 25 te Radoš, koji je postigao 19. Našu su ekipu predvodili Kristijan Preglej s 31 poenom, Antonio Bičvić postigao je 22 te Damir Markota 17.
Trenutačni pogled na tablicu otkriva da je naša ekipa trenutno prva, s obzirom na utakmicu više od ekipe Borova, a pred crvenima su četiri zahtjevne utakmice koje će odrediti konačan plasman naše ekipe. Već u subotu u dvoranu u Belišće dolazi ekipa Vinkovaca i bit će to prilika da se nastavi pobjednički niz i pozitivna atmosfera pred kraj prvenstva.

KK ĐAKOVO – KK BELIŠĆE 81:89 (29:20, 13:23, 22:23, 17:23)

KK ĐAKOVO: Hajduković 25, Car 2, Češkić 17, Vukadin, Blažević, Radoš 19, Mikulić 9, Miličević 5, Tadić 4, Marjanović, Petrović

KK BELIŠĆE: T.Gradinjan 9, Soldo 5, Nađ, Blažević, Vidaković 1, Markota 17, Bičvić 22, Ljutak, Funtak, N.Gradinjan 4, Preglej 31.

PODIJELI S PRIJATELJIMA

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Više VIJESTI