KK Osječki sokol – KK Belišće 95:71

Neugodan poraz jučer su upisali naši košarkaši u gradu na Dravi. Pomalo, neočekivano velika razlika, no kada se uzme u obzir da su crveni postigli samo sedam poena u zadnjih deset minuta, ta razlika na kraju je zaslužena.
Nije najbolje počelo za našu ekipu. Naime nakon pet minuta igre Marko Soldo se ozlijedio i morao napustiti igru i bilo je sasvim neizvjesno bilo što očekivati do kraja utakmice. Unatoč tome, naša je ekipa do kraja prvog poluvremena pružila dobru partiju i na poluvrijeme se otišlo s neriješenim rezultatom. Mislav Nađ i Goran Vidaković svojim su tricama u prvom poluvremenu držali priključak s domaćom ekipom.
Ulazak u drugo poluvrijeme prošao je u znaku domaćina, koji je u jednom trenutku pobjegao na deset poena prednosti, no s dvije vezane trice Gorana Vidakovića u zadnjim minutama treće četvrtine, naša je ekipa smanjila zaostatak na samo -4. Tada je uslijedio najlošiji period, koji se na kraju pokazao presudan. Naša je ekipa zonskom obranom pokušala zaustaviti domaćina, no s nekoliko trica i brzih kontri, osječani su pobjegli na +15, a na ruku im je išla i katastrofalna igra u napadu naše ekipe, što je i rezultiralo stanjem na semaforu u zadnjoj četvrtini.
Kako smo i naveli, bio je ovo pomalo neočekivani poraz, no naša ekipa i dalje se nalazi na prvom mjestu s dva poraza, no s lijepom prilikom da pobjedom u zadnjem kolu u Belišću protiv ekipe Rekord Tima popravi dojam i pričeka rezultate konkurencije u borbi za prvo mjesto.
U našim redovima najviše poena postigli su Goran Vidaković i Mislav Nađ, svaki po 17, dok su kod domaćih najviše poena postigli Luka Šarić i Juraj Boras, svaki po 24 poena.

 

KK Osječki sokol-KK Belišće 95:71 (25:26,18:17, 25:21, 27:7)

KK Osječki sokol: Bijelić 5, Fančović 7, Zgonjanin 10, Katavić 13, Boras 24, Šarić 24, Kovač 10, Lacković, Greganović, Bajkovec

KK Belišće: Cerjak 9, Blažević, Soldo, T.Gradinjan 6, Vidaković 17, Nađ 17, Markota 4, Preglej 8, Ljutak 4, N.Gradinjan, Mikulić, Đolić 6.

 

Rezultati postignuti ovog vikenda:

MLAĐI KADETI: Županja-Belišće 48:68.
KADETI: Belišće-Ilok 87:68.
B1: Beli Manastir-Valpovo 64:87.
A2: Osječki sokol-Belišće 95:71.

PODIJELI S PRIJATELJIMA

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Više VIJESTI