KK Šanac Karlovac-KK Belišće 92:69

Crveni nisu uspjeli doći do pobjede u Karlovcu. Naša je ekipa otišla u Karlovac s nadom da bi mogla doći do bodova, s obzirom na neke izostanke u domaćim redovima, a i ove su dvije ekipe bile bodovno izjednačene pred ovo kolo.
No, nije najbolje počelo za našu ekipu. Kristijan Preglej na put je krenuo bez treninga ovaj tjedan, s ozljedom leđa i pod velikim upitnikom za utakmicu, da bi se nakon nekoliko minuta pokazalo da nije u potpunosti spreman i morala se utakmica odigrati bez njega. Domaćin je to iskoristio u potpunosti i već do poluvremena pobjegao na dvoznamenkastu prednost i, realno, bilo je teško očekivati bilo što u nastavku. Na to sve, nadovezao se izuzetno mali broj raspoloženih igrača u našoj ekipi, prije svega onih starijih i iskusnijih, od kojih su na kraju neki ostali i bez poena, dok su ih neki postigli debelo ispod svoj prosjeka. Šlag na tortu bila je ozljeda Marka Solde, koji je krvavog lica odvezen na šivanje u obližnju ambulantu, no ozljeda na kraju nije ozbiljnije prirode i Marko bi trebao biti spreman za subotu. Za razigranog i motiviranog domaćina, bila je to šansa da upiše svoju drugu pobjedu u ovim kvalifikacijama i bilo je pitanje samo s kolikom razlikom će crveni put kući. Jedini raspoloženi igrači u našoj ekipi bili su Antonio Bičvić i Toni Gradinjan, koji nažalost nisu imali podršku ostalih igrača i sami nisu mogli više od učinjenog napraviti. Nadamo se da će ovo sada biti, na neki način, zvono za uzbunu, prije svega u pristupu svih igrača, jer već pet kola naša ekipa ne zna za pobjedu. Vremena puno nema, već u subotu u Belišće dolazi prvoplasirana ekipa VERN-a, nimalo lak zadatak za našu ekipu, no domaći teren, na kojem naša ekipa igra puno bolje nego u gostima, možda će biti prevaga.
Kod domaćina najviše poena postigao je Kraljić 25, dok je Gazić dodao 22. Našu ekipu predvodio je Antonio Bičvić s 31 košem, dok je Toni Gradinjan dodao 15.

KK KARLOVAC – KK BELIŠĆE 92:69 (27:17, 21:15, 25:17, 19:20)

KK ŠANAC KARLOVAC: Požar 8, Panjević 11, Gazić 22, Kragulj, Gilbert 18, Škrtić 2, Mataković, Beber 6, Vladić, Kraljić 25
KK BELIŠĆE: Cerjak 2, N.Gradinjan 2, Soldo 3, T.Gradinjan 15, Vidaković 1, Bičvić 31, Preglej, Funtak, Šarić 9, Boras 6.

PODIJELI S PRIJATELJIMA

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Više VIJESTI