KK Vern-KK Belišće 76:83

Nedjeljom u 2 osvojena 2 boda.
Naši košarkaši se iz Zagreba vraćaju s pobjedom, drugom koju su u ovim kvalifikacijama nanijeli Zagrepčanima. Trener Katalenić koristio je na ovoj utakmici samo šest igrača, jer zbog ozljeda na put nisu otišli Goran Vidaković i Nino Gradinjan, no i ta šestorka uspjela je iznijeti sav teret i pobjedom se oprostiti od kvalifikacija.
Odličan postotak šuta, posebice u prvom poluvremenu donio je našoj ekipi već nakon deset minuta +12, da bi do poluvremena ta prednost porasla na +13. Domaćini u prvom poluvremenu nisu imali rješenja za Marka Soldu, koji ih je uništio s tricama i raspoložene Luku Šarića i Juraja Borasa, koji je svojim asistencijama razigravao suigrače.
Zagrepčani su u drugom poluvremenu pokušavali na sve načine zaustaviti našu ekipu, koja je bila u naletu, no katastrofalan postotak šuta i propusna obrana, koštali su ih bodova. Iako su se pred sami kraj utakmice domaćin približili na dva poena razlike, promašili su čitav niz otvorenih šuteva, što su naši dečki pokrili obrambenim skokovima i preciznim izvođenjem slobodnih bacanja zaključili utakmicu.
Kod domaćih najviše poena postigao je Baković 20, dok je Kordić dodao 19.
Našu ekipu predvodio je odlični Luka Šarić s 29 poena, Marko Soldo dodao je 23, Antonio Bičvić 15 te Juraj Boras 12 i odličnih 12 asistencija.

KK VERN-KK BELIŠĆE 76:83 (14:26,20:21,21:18,21:18)

KK VERN: Abramović, Jelinić, Raič, Jakić, Šimović 5, Penić 12, Levanić-Kutni, Kljajić 7, Kordić 19, Živko 13, Petrović, Baković 20
KK BELIŠĆE: Cerjak, Soldo 23, Bičvić 15, Markota, Nađ, Preglej 4, Šarić 29, Funtak, Đolić, Boras 12.

PODIJELI S PRIJATELJIMA

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Više VIJESTI