Klinci: 5. i 6. kolo

U 5. kolu lige dječaka 2001. i mlađi, košarkaši Belišća su ugostili košarkaše KK “Meteor” iz Đakova.
Već se u prvoj četvrtini vidjelo da su košarkaši Belišća bolja momčad, što se moglo primjetiti i na rezultatu prve četvrtine 22:3.
Početkom druge četvrtine su priliku dobili igrači s inače nešto manjom minutažom.Tijekom druge četvrtine smo tražili svoju igru, i mora se priznati ne baš uspješno što govori i sam rezultat druge četvrtine s malo postignutih koševe na obje strane 6:4.
Poslije prvog poluvremena igra je postajala sve bolja, igrači su se počeli opuštati i zabijati koševe. Kako je vrijeme odmicalo primjećivala se sve veća sigurnost svih igrača u igri.
Na kraju utakmica završava uvjerljivom pobjedom KK Belišća.
KK Belišće – KK “Meteor” Đakovo (22:3,6:4,8:6,16:14) 52:27
Za Belišće su nastupali: Karlo Ivoš (6), Petar Rosić (2), Antun Korpar, Alen Branković (2), Dorian Vicić (4), Nikola Maravić (8), Borna Krišković (2), Bruno Funtak (6), David Petrović (2), Fran Maravić (12), Luka Papišta (4), David Budić (4).
U 6. kolu lige dječaka 2001. i mlađi, košarkaši Belišća su gostovali u Slavonskom Brodu kod ŠK “Tigrići”. U nešto manjoj dvorani i glasnijoj atmosferi košarkaši Belišća se na početu nisu snašli i prvu četvrtinu domaćini riješavaju sa rezultatom 16:8. U nastavku se belišćani bude i sa par kontri se vraćaju u igru i završavaju drugu četvrtinu rezultatom 13:16 u svoju korist, i odlaze na odmor s 5 poena zaostatka za Tigrićima.
Nastavak utakmice je podsjećao na sam poćetak i Tigrići ponovo povećavaju svoje vodstvo na 12 poena razlike.Do kraja utakmice je igra ostala u istim okvirima, a treneri i jedne i druge ekipe su u zadnjoj četvrtini dali priliku mlađim igračima da “osjete” igru, na zadovoljstvo svih. Konačni rezultat utamice je 61:42.
Objektivno, dijelom je put imao utjecaj na lošiju igru Belišćana, ali time se ne umanjuje u potpunosti zaslužena pobjeda domaćina, kojima čestitamo na pobjedi u iščekivanju revanša u Belišću.
ŠK “Tigrići” Sl. Brod – KK Belišće (16:8,13:16,15:8,17:10) 61:42
Za Belišće su nastupali: Fran Špoljarić, Petar Rosić (8), Antun Korpar (8), Alen Branković (12), Nikola Maravić, Borna Krišković, Bruno Funtak (12), David Petrović, Šimić Toni, Jakov Krog (2),            Luka Papišta, Karlo Budić.

PODIJELI S PRIJATELJIMA

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Više VIJESTI