Klinci: Belišće – Ilok 21:50

U subotu 16.02.2013. je odigrano 10. kolo lige za dječake rođene 2001. i mlađi, između KK Belišća i gostujuće ekipe iz Iloka koja se natječe van konkurencije s nekolicinom starijih igrača.
Početak utakmice je pokazao da će Belišćani odigrati nervoznu utakmicu. Do kraja prve četvrtine nisu zabili niti jedan koš, što se mora priznati, uopće rijetko dešava, a isto tako ocrtava nervozu u redovima malih Belišćana. U drugoj se četvrtini polako bude i zabijaju svoje prve koševe na utakmici, te se počinju opuštati u samoj igri. Na poluvrijeme se odlazi sa 10:24 za Iločane.
Nakon poluvremena se nije puno toga promijenilo u igri domaćina, te se rezultat sve više povećavao u korist gostiju.
U četvrtoj četvrtini su priliku dobili igrači koji nešto manje imaju prilike inače igrati, kako je već bilo jasno da domaćin ne može pobjedu Iloka dovesti u pitanje.
Utakmica završava rezultatom 21:50. Zaslužena pobjeda KK Iloka, a koji je ujedno i najteži poraz Belišćana u aktualnoj ligi, i tako se revanširaju za poraz u Iloku na početku lige.
Za KK Belišće su nastupali:
Luka Papišta, Petar Rosić(2), Antun Korpar(6), Alen Branković(7), Dorian Vicić(2), Nikola Maravić(2), Stjepan Polanc, David Petrović2), Dominik Tadić, Toni Šimić, David Budić.
KK Belišće – KK Ilok 21:50

PODIJELI S PRIJATELJIMA

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on skype
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Više VIJESTI