Klinci: Belišće – Osječki sokol 24:57

U nedjelju u 10 sati KK Belišće je ugostilo KA Osječki Sokol u 9. kolu lige za dječake 2001 i mlađi.
Utakmica je počela nervozno s obje strane i sredinom prve četvrtine je rezultat 6:6. U drugom dijelu prve četvrtine se dečki iz Osijeka polako opuštaju i počinju zabijati koševe, dok se Belišćani još uvijek bore sami sa sobom. Rezultat takve igre na kraju prve četvrtine je 6:16 za Osiječki Sokol.
U nastavku igre se na strani Belišćana ništa ne mijenja, dok se na suprotnoj strani sigurnost iz svake minute sve više povećava, a to prati i sam rezultat, te se na poluvrijeme odlazi rezultatom 12:30.
Početak drugog poluvremena je pokazao da će se u igri Belišćana malo toga promijeniti.Rezultat je i dalje bivao sve više na strani Osiječana. Na kraju treće četvrtine je 16:46.
Početkom četvrte četvrtine su oba trenera dala priliku svim igračima da pokažu svoju igru. Konačnim rezultatom 24:57 Osiječani potvrđuju svoj status na vrhu ljestvice, dok će Belišće potražiti nova dva boda u slijedećem kolu u Belišću protiv ekipe iz Iloka.
KK Belišće – KA Osječki sokol 24:57
Za KK Belišće su nastupali: Karlo Ivoš (4), Petar Rosić, Antun Korpar (2), Alen Branković (5), Dorian Vicić (5), Jakov Krog, David Petrović, Stjepan Polanc, Dominik Tadić, Toni Šimić, Fran Maravić (6), Nikola Maravić.

PODIJELI S PRIJATELJIMA

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Više VIJESTI