Lakši trening u Osijeku

U sklopu 12. kola naša ekipa je gostovala u Osijeku kod druge ekipe Vrijednosnica Osijek Inspekt Ing i došla do uvjerljive pobjede.

 

Druga liga Istok, 12.kolo:

VROS Inspekt Ing-Belišće 82:105 (18:26,14:21,23:32,27:26)

 

Kako su utakmica protiv ovog protivnika van konkurencije, trener Čamagajevac je iskoristio priliku da neke igrače odmori te da oni mlađi dobiju minutažu, što je uspio odraditi bez većih problema i stresa. Vodila je naša ekipa tijekom čitave utakmice i gotovo svi igrači su se upisali u strijelce, a minutažu su posebno dobro iskoristili Andrija Premec, koji je postigao 16 poena te Ante Soldo s 20 poenaLuka Šarić ponovno je bio najbolji strijelac s 21 poenom.

BELIŠĆE: Cerjak, Šarić 21, Blažević 8, Nađ 10, M.Soldo 9, Branković 2, Premec 16, A.Soldo 20, Kaptalan 2, Inić 2, Mikulić 9

 

Slijedeće kolo naša ekipa ponovno gostuje, u Oriovcu, a upravo je ta utakmica označena kao ključna. Ukoliko naša ekipa dođe do pobjede, biti će na koračić do potvrde naslova, jer u zadnjem kolu u Belišće za dva tjedna dolazi ekipa Košarkaške Akademije Osijek, protiv koje ne bi trebalo biti problema.

PODIJELI S PRIJATELJIMA

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Više VIJESTI