Listopad donosi početak lige za 4 selekcije naših mlađih kategorija

Saznali smo raspored za sve naše 4 selekcije mlađih kategorija.

Naš je klub ove sezone predvidio da u ligaškom dijelu bude 5 selekcija, od toga 4 mlađih kategorija te seniori standardno.

U13 selekcija pod vodstvom Vlade Čamagajevca i Gorana Vidakovića je konačno dočekala početak prvenstva, koji je zakazan za 15.10., a naši će momci prvenstvo otvoriti gostovanjem kod Košarkaške Akademije Osijek. U ligi će se ove godine natjecati 13 klubova, podijeljenih u dvije skupine, a Belišće je smješteno u skupinu ALPHA, gdje se nalazi 7 klubova.

Predkadeti će zajedno sa svojim trenerom Borisom Šimićem također početkom listopada u pogon, a grupe su izvučene na temelju rezultata iz prošle sezone. Naši su momci tako smješteni u grupu BRAVO, gdje se nalazi 7 klubova. Prvo kolo koje je na rasporedu 08.10. naši su momci slobodni pa će prvu utakmicu odigrati 22.10. u gostima kod KK Vros 2.

Nenad Cvenić će svoje kadete povesti u novu sezonu prvog vikenda u listopadu, dakle 01.10. i to gostovanjem u Đakovu. Liga broji 10 klubova, što donosi 18 kola.

Četvrta ekipa iz mlađih kategorija je ona juniorska, koju će također voditi Nenad Cvenić, a ekipu će činiti mlađi igrači seniorske momčadi te nekoliko kadeta. Oni će se ove sezone natjecati van konkurencije, a biti će ovo zamjena za B1 ligu, koju više nećemo igrati. Ova će ekipa u ligi nastupiti pod KK Valpovo. Liga broji 8 klubova, početak je 08.10., a našu ekipu očekuje gostovanje u 1.kolu u Osijeku, kod ekipe KK Vros.

Seniori još čekaju službenu potvrdu početka lige, kao i broj klubova, iako je tu manje više sve jasno. Liga bi trebala brojati 9 klubova, a prije početka iste, klubovi će odigrati regionalni Kup Krešimir Ćosić, gdje naša ekipa brani naslov najboljeg u protekle dvije sezone.

PODIJELI S PRIJATELJIMA

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Više VIJESTI