Luka Šarić: Očekujem nastavak pobjedničkog niza

Naši seniori su u uvodna dva kola ostvarili dvije pobjede, protiv Požege na domaćem terenu i prošlu subotu na gostovanju u Vinkovcima.

Ove subote u Belišće dolazi ekipa Borova i biti će to prvi pravi derbi ove sezone. Luka Šarić u prve dvije utakmice je pokazao dobru formu i on će danas najaviti sutrašnju utakmicu.

“Dvije uvjerljive pobjede u prva dva kola dobra su uvertira za ono što nas čeka u subotu, a to je derbi s dobro nam znanim protivnicima – Borovom. Iako se u prethodnim prvenstvenim utakmicama nismo najbolje proveli s njima, a polovično smo odigrali u pripremnim utakmicama (gostujući poraz i domaća pobjeda), mislim da je vrijeme za odigrati dobru utakmicu i prekinuti taj crni niz u službenim utakmicama. Olakotna okolnost, dakako, će nam biti i povratak braće Soldo nakon izostanka u prošlom kolu, no naravno da ne treba podcijeniti ni ekipu koja je prošle godine igrala Prvu ligu. Sada nošena iskusnim igračima poput Bekavca, Rajšića, Kapovića, Jovanovića i Pejića, uz novopridošle mlade snage sigurno neće doći u Belišće s bijelom zastavom. No vjerujem da ćemo moja ekipa i ja ovaj test shvatiti maksimalno ozbiljno te uz dobru utakmicu na kraju odnijeti pobjedu.”

Utakmica je na rasporedu u 19 sati.

PODIJELI S PRIJATELJIMA

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Više VIJESTI