Luka Šarić uoči Furnira:”Motiva neće nedostajati, dobra prilika da vidimo gdje smo”

Naše košarkaše očekuje osmina finala Kupa Krešimir Ćosić, u kojem dočekujemo ekipu Furnira, člana Premijer lige.

Druga je ovo sezona za redom da su naši momci izborili ovaj stupanj natjecanja, a prije toga obranili titulu pobjednika Kupa na Istoku.

Prošle sezone u istom ovom dijelu natjecanja susreli smo se sa Hermes Analiticom, u utakmici koja je bila živa muka za nas, s obzirom da smo za njenu pripremu dobili samo dva tjedna, a prije toga bili bez treninga više od dva mjeseca zbog prekida natjecanja. U ovu utakmicu ulazimo puno pripremljeniji i konkurentniji, a za njenu najavu zamolili smo Luku Šarića.

“Drugu godinu zaredom kao predstavnici regije sjeveroistok nastupamo na prvoj stepenici završnice Kupa Krešimira Ćosića. Osjećaj je odličan i veselimo se još jednom odmjeriti snage s premijerligašem. Iako je Furnir dosta izgubio odlaskom svog kapetana Igora Marića, s obzirom da se radi o premijerligašu, oni su dobra momčad i bit će svakako zanimljivo odmjeriti snage s njima. Samim time vidjet ćemo i gdje se mi nalazimo. Što se tiče nas, sigurno je da motiva neće izostati, i vjerujem da ćemo pružiti jednu dobru partiju. Zato pozivam sve da, ukoliko imaju volje i želje (i covid putovnicu/potvrdu) dođu i podrže nas uživo u srijedu, 24.11. u 20h u OŠ Ivana Kukuljevića u Belišću ili preko online stream-a na You Tube-u.”

PODIJELI S PRIJATELJIMA

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Više VIJESTI