Mario Koprivnjak: “Respektiramo Hermes, ali vjerujemo u sebe i moguće iznenađenje”

Pred našim seniorima je sutra utakmica osmine finala Kupa Krešimira Ćosića, u kojoj nam u goste dolazi premijerligaš Hermes Analitica.

Za najavu utakmice ovoga puta smo kontaktirali našeg trenera, Maria Koprivnjaka.

Mario, iza vas su dvije pobjede u Drugoj ligi pa je nakon nezgodnog poraza u Đakovu, vraćeno samopouzdanje ekipi.

“Da, raduju dobre igre ta zadnja dva kola, koje mogu biti dobar preduvjet za sutrašnju utakmicu. Digli smo se nakon poraza u Đakovu i to me posebno veseli.”

Kakva je atmosfera u ekipi?

“Iako smo imali problema sa ozljedama na početku natjecanja, u zadnjim se utakmicama osjeti dizanje forme, a što su popratili i pozitivni rezultati u našoj ligi. U iščekivanju utakmice, ekipa dobro trenira i spremni smo za utakmicu.”

Protivnik je član Premijer lige, što znači dva ranga iznad onog gdje Belišće igra.

“Hermes respektiramo uslijed činjenice što su članovi Premijer lige, ali spremni smo odmjeriti snage na terenu. Sigurno je da ćemo dati sve od sebe ne bi li uspjeli ostvariti povijesni rezultat kluba kada je Kup u pitanju.”

Znamo da je Kup specifično natjecanje u kojem je sve moguće, uz to igra se i na našem terenu.

“Ispred nas je svakako teška utakmica, u kojoj ćemo mi morati angažirati sve svoje potencijale i pokušati iznenaditi protivnika. Domaći teren je definitivno plus, ali prava je šteta što se igra bez gledatelja, koji su uvijek u ovakvim susretima vjetar u leđa.

Kvaliteta je sigurno na njihovoj strani, ali igra se jedna utakmica i sve je moguće. Ukoliko budemo igrali pametno i bez puno grešaka, vidimo svoju priliku. Da li ćemo ju iskorsititi? Pričekajmo četvrtak…”

Hvala Mario i sretno sutra!

PODIJELI S PRIJATELJIMA

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Više VIJESTI