Mladi igrači se istakli u domaćoj pobjedi protiv Vinkovaca!

ToniGradinjan
Toni Gradinjan

Lakše od očekivanog Belišće je porazilo goste iz Vinkovaca. Bio je to lakši šuterski trening crvenih, koji su uspješno nastavili svoj pobjednički niz, koji je sada na 6 pobjeda.
Prva četvrtina nagovjestila je u kojem će smjeru ići ova utakmica, pošto su Belišćani utakmicu otvorili sa četiri trice i već do kraja četvrtine pobjegli gostima na 17 razlike. U drugoj četvrtini domaći trener malo je promiješao petorku, ali ritam igre ostao je isti pa se na poluvrijeme otišlo sa visokom prednošću domaćina od 31 poen razlike.
Velika razlika dozvolila je treneru Kataleniću da odmori glavne igrače u drugom poluvremenu pa je tako Kristijan Preglej presjedio drugo poluvrijeme na klupi, no to se nije uopće osjetilo u igri. Gosti bez pravog centra nisu domaćinu zadavali mnogo glavobolje, tek je tu i tamo Beljo svojim individualnim potezima davao znakove da su i oni na utakmici pa je treća četvrtina završila izjednačenim rezultatom. Zadnji period igre obilježili su mladići domaće ekipe i to oni sa manjom minutažom, koji su pokazali nekoliko lijepih poteza i akcija i goste potpuno zamrznuli na gotovo -50.
Domaću ekipu u ovoj su utakmici predvodili sve bolji Toni Gradinjan i Marko Mikulić sa 22 poena, Nino Gradinjan i Marko Soldo postigli su po 17, a Goran Vidaković 10. Kod gostiju jedino se pojavio Beljo sa 26 poena.
Belišće sada očekuju dvije utakmice sa ekipama iz samog vrha tablice. U nedjelju odlaze u goste ekipi Đakova, trenutno trećeplasiranoj ekipi, na uvijek neugodan teren, gdje će pokušati ostvariti pobjedu kako bi u što boljoj atmosferi dočekali derbi slijedeće subote kada u Belišće stiže prvoplasirana Požega.

 

BELIŠĆE-VINKOVCI 106:58 (27:10, 27:13, 22:22, 30:13)

BELIŠĆE: A .Soldo 4, Blažević 5, N. Gradinjan 17, Nađ 2, Vidaković 10, Funtak, Markota 4, Mikulić 22, Preglej 3, Vezmarović, M. Soldo 17, T. Gradinjan 22
VINKOVCI: Ćorić 7, Širić 3, Pezer 4, Beljo 26, Primorac 3, Tikvić 6, Slipčević, Vuić 5, Škof 4,Čorkalo.

PODIJELI S PRIJATELJIMA

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on skype
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Više VIJESTI